Bedava Skyrim Oynamak İster misiniz? - Haberler - indir.com

Bedava Skyrim Oynamak İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-24 13:16:55
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Özellikle rol yapma oyunlarını seven oyuncular için harika bir haberimiz var. Kasım 2011'de çıkış yapan ve bugüne kadar pek çok video oyunu ödülü kazanan RYO oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim'i sadece bu hafta sonuna özel olarak bedava oynayabilirsiniz.

RPG klasiklerinin vazgeçilmezlerinden olan Skyrim, açık dünya unsurlarını kullanan en başarılı oyunlardan birisi. Destansı bir hikayeye sahip olan oyunda keşfedeceğiniz sayısız mekanın yanı sıra acımasız ejderhaların dönüşüne tanıklık edeceksiniz. Oyunda bazı olayların sır perdesini aralamaya çalışırken aynı zamanda Nord topraklarını eski güzel günlerine kavuşturmak için mücadele edeceksiniz.

Kaliteli ve detaylı grafikleri, gelişmiş mod seçenekleri, sürükleyici hikayesi ve ek görevleriyle oyuncuların beğenisini kazanan Skyrim için dijital oyun platformu Steam, harika bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında oyunu sadece bu hafta sonu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Ayrıca 26 Nisan 2015 Pazar günü saat 23:00'da sonlanacak kampanya süresi boyunca oyunu yüzde 75 indirimle sadece 7,75 TL'ye satın alabilirsiniz.

Bedava oynama fırsatıyla sunulan The Elder Scrolls V: Skyrim'i Steam sayfası 'na giriş yaptıktan sonra yukarıdaki resimde görülen 'Oyunu Oyna' butonuna basarak, Steam hesabınız aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ