Bedava Pokemon Oyunu Uranium Neden Kaldırıldı? - Haberler - indir.com

Bedava Pokemon Oyunu Uranium Neden Kaldırıldı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-19 10:17:53
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Tüm dünyayı ellerinde mobil cihazlarıyla oyun oynamaya sevk eden ve sokak sokak pokemon aratan çılgın oyun Pokemon Go Uranium en sonunda rekor tıklanmaya sahip olduğu için kaldırıldı. Sizde oyunun kaldırılması hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız, yazımızı okumanız yeterli olacaktır.

Nintendo Oyun Mucidi

Kurulduğu ilk günden itibaren pek çok başarılı sanal oyuna imza atan dünyaca ünlü yazılım şirketi olan Nintendo yine bir sanal oyun mucizesine imzasını atmayı başardı. Bir zamanların en ünlü çizgi filmi olan Pokemon'un sanal ekranlara yansımasıyla sanal oyun ve pokemon tutkunlarının başını döndüren Pokemon Uranium, 9 yıllık bir çalışmanın sonucu olarak piyasalara sürüldü. Piyasalara tanıtıldığı ilk andan itibaren pek çok oyuncu tarafından tıklanan oyun insanları sokağa döktü. Diğer sanal oyunlardan farklı olan oyunda özellikle en dikkat çeken nokta oyuncuları ekran karşısına kilitlememesidir. Oyuncular, pokemon avlayabilmek için sosyal yaşam alanlarını kullanırlar. Restoran, kafe, müze, cami gibi her yerde oynayabileceğiniz oyun için ihtiyacınız olan tek şey Android ya da IOS veri tabanlı cihazlar ve yürüyüştür.

Pokemon Uranium'un İndirilme Oranı

Oyun piyasaya tanıtıldığı günden itibaren tüm dünya üzerinde en çok tıklanan oyun sayısına ulaşmayı başardı. Oyun ilk andan itibaren 1,5 indirilerek bu zamana kadar indirilen sanal oyunların indirilme oranlarını da geçmeyi başardı. Pokemon hayranı ve kurucusu olan Nintendo tarafından tanıtılan oyunun piyasalardan kaldırılma sebebine ilişkin artık oyunu yayınlamayacaklarını bildirdiler. 9 yıl boyunca Nintendo tarafından hazırlanan oyunun birkaç günde bu kadar indirilme rekoru kırması oyunun kaldırılmasına yetti.

Pokemon Oyunu Uranium Neden yayından kaldırıldı'

Geliştiriciler tarafından kaldırılan Pokemon Uranium hakkında açıklama yaptılar. Oyunu kaldıran taraf, Nintendo avukatlarından hiçbir mektup almadıklarını ancak bazı bildirimlerde bulunduklarını da açıkladı. Üreticisinin isteklerine saygılı olduğunu ifade eden geliştiriciler, daha fazla riske girmek istemediklerini belirtti. Geliştiriciler site üzerinden indirilme bağlantılarını kaldırdığını ve yasal olmayan bağlantıları kaldırdıklarını ifade etti. Bu çalışmalarının pokemon hayranlarıyla ilgili olmadığını tamamen yasal düzenlemeye uygun olması için yapıldığını belirtti.

 





PAYLAŞ