Beats Music'in Android ve iOS Uygulamaları Yayınlandı - Haberler - indir.com

Beats Music'in Android ve iOS Uygulamaları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Uzun bir bekleyişin ardından bugün yayına başlayan online müzik dinleme servisi Beats Music'in mobil uygulamaları da servis ile beraber Android ve iOS platformlarında kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Spotify, Deezer ve iTunes Radio gibi servisler arasındaki rekabeti kızıştıracağı ön görülen Beats Music, veri tabanında 20 milyondan fazla şarkıyı barındırmakta ve bu şarkıları hem online olarak hem de sevdiğiniz şarkıları aboneliğiniz çerçevesinde cihazınıza indirerek çevrimdışı bir şekilde dinleyebilmenize olanak sağlamaktadır.

Diğer müzik servislerinden farklı olarak yeni sanatçıları ve albümleri keşfetmenizi de sağlayan servis ayrıca müzik zevklerinizi, nerede olduğunuzu, kiminle beraber olduğunuzu ve kendinizi nasıl hissettiğiniz gibi bilgileri sizden alarak buna göre sizlere özel şarkı listelerini de önerebiliyor. Bu sayede de tam kişiselleştirilmiş bir müzik servisinden faydalanma şansına sahip oluyorsunuz.

Reklamsız ve kesintisiz müzik dinleme deneyimi yaşayabileceğiniz Beats Music'in Android ve iOS uygulamasını sitemiz üzerinden indirerek cihazınıza yükledikten sonra ilk 7 gün tamamen ücretsiz olarak tüm şarkıları kesintisiz dinleyebilirsiniz. 7 günlük süre bitiminde ise servisi aylık 9.99 USD üyelik bedeli ödeyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde Windows Phone uygulamasının yayınlanacağı bilgisini de aldığımız Beats Music çıkış videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.




Beats Music Çıkış Videosu


PAYLAŞ