BBM'e Sesli İletişim Desteği Geliyor - Haberler - indir.com

BBM'e Sesli İletişim Desteği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android ve iOS platformlarında yayınlanmasının ardından büyük bir kullanıcı kitlesi kazanan BBM'in yani BlackBerry Messenger'ın yakın bir zamanda sesli iletişim desteği ile birlikte güncelleneceği duyuruldu.

BlackBerry tarafından yapılan açıklamaya göre BBM (BlackBerry Messenger), yapılacak olan bir sonraki güncelleme sonrasında uygulamaya BBM Voice adında yeni bir hizmet ekleyeceklerini ve pek çok dikkat çekici yeniliğe de imza atacaklarını duyurdu. Buna göre güncelleme ile birlikte gelecek olan özellikler şöyle;

- BBM Voice sayesinde kullanıcılar kendi aralarında kesinlikle hiçbir ücret ödemeden sesli olarak görüşme yapabilecekler.

- BBM Kanallar özelliği sayesinde kullanıcılar pek çok konu hakkındaki fikirlerini hem listelerindeki kişiler ile hem de listelerinde kayıtlı olmayan kullanıcılar ile tartışabilecekler.

- Arayüz tasarımında yapılacak olan değişiklikler sonrasında kullanıcılar, fotoğraflardan sesli not gönderimine kadar pek çok içeriği hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabilecekler.

- Ayrıca mesajlaşma sırasında kullanıcıların sohbetlerini daha eğlenceli bir hale getirmek ve duygularını anlatabilmek amacı ile 100 yeni ifade eklenecek.

Son olarak BlackBerry ekibi, yeni gelecek olan özelliklerin beta aşamasından geçtiğini ve hata taramasının ardından Android ile iOS platformlarında kullanıcılara sunulacağını duyurdu. BBM uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ