BBM'e Kanallar ve Sesli İletişim Desteği Geldi - Haberler - indir.com

BBM'e Kanallar ve Sesli İletişim Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Popüler sohbet ve mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan BlackBerry'nin BBM (BlackBerry Messenger) uygulaması önemli özellikler ile birlikte 2.0 sürümüne güncellenerek mobil kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Geçen yılın son aylarında sitemizde yayınladığımız haberimizde BBM'in pek çok yeni özellik ile birlikte güncelleneceğini ve bu güncelleme sonrasında sesli görüşme ile kanallar özelliğinin de kullanıcılara sunulacağını duyurmuştuk.

BBM indir

Bugün itibari ile güncellenen BBM, eksikliği uzun zamandır hissedilen BBM Voice ücretsiz sesli görüşme, kullanıcıların kendi ilgi alanlarını paylaşabilecekleri BBM Kanallar, Glympse tabanlı konum paylaşma, hızlı sesli not paylaşma, Dropbox entegrasyonu sayesinde BBM kişilerine dosya gönderebilme, 100 yeni yüz ikonu ve 50 kişiye kadar grup sohbeti kurabilme gibi özellikler ile beraber hem Android hem de iOS platformunda indirmeye sunuldu.

Güncellenen BBM uygulamasını cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabileceğiniz gibi BBM Tanıtım Videosu'nu izleyerek yeni özellikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




BBM Tanitim Videosu


PAYLAŞ