BBM, Protected Özelliğiyle Daha Güvenli Mesajlaşma İmkanı Sunacak - Haberler - indir.com

BBM, Protected Özelliğiyle Daha Güvenli Mesajlaşma İmkanı Sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların daha güvenli bir ortamda mesajlaşmasını sağlamak için çalışmalarına devam eden BlackBerry, bugün yaptığı açıklamayla Protected adını verdiği özelliği BlackBerry Messenger (BBM) kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

Geçtiğiniz yıl BlackBerry cihazlarda entegre olarak bulunan Blackberry Messenger uygulaması hatırlanacağı üzere Android ve iOS platformlarına taşınarak mobil kullanıcıların hizmetine sunulmuştu.

PIN adı verilen bir sistemle telefon numarasına ihtiyaç duymadan mesajlaşma imkanı tanıyan BBM, yaptığı duyuruyla servisi daha güvenli bir hale getirmek için kullanıcılara eşsiz anahtarlara sahip bir şifreleme sistemi olan BBM Protected özelliğini uygulamaya dahil edeceğini açıkladı.

Bununla birlikte kurumsal müşteriler içinde aylık abonelik sisteminin getirileceği bildirilen BBM'e yeni özelliğin önümüzdeki Haziran ayı içerisinde ilk olarak BlackBerry cihazlara daha sonra da uygulamanın Android ve iOS sürümlerine yapılacak olan güncellemeyle birlikte sunulacağı belirtiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz BlackBerry Messenger mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ