BBL Esports takımı artık PUBG'de! - Haberler - indir.com

BBL Esports takımı artık PUBG'de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-24 14:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Ülkemizde e-spor denildiği zaman birçok takım bulunduğu biliniyor. Ancak akla gelen ilk isimlerden olan BBL Esports, eski Digital Arhletics kadrosu ile anlaşma sağladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başarılı e-spor organizasyonlarından birisi olan BBL Esports PUBG’ye giriş yaptığını duyurdu. Söz konusu organizasyon bu duyuruyu önce sosyal medya hesapları üzerinden taraftarlara duyurdu. Organizasyon, söz konusu duyuruyu bir video paylaşımı ile gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda Digital Atheletics ekibi ile yollarını ayıran 5’li artık BBL Esports kapsamında PUBG oyununda performans sergileyecekler. PUBG takımının BBL Esports ile adı uzun süredir geçerken, beklenen gerçekleşti ve anlaşma sağlanmış oldu.

BBL Esports, PUBG takımını duyurdu

Rovio'dan Meyve Eşleştirme Oyunu; NibblersRovio'dan Meyve Eşleştirme Oyunu; Nibblers
  • Neşet Murat ”Sixmo” Öztürk
  • Şamil ”Mitraleius” Özkan
  • Mert ”Mert” Güngör
  • Mehmet Furkan ”Smash” Şanlı
  • Bünyamin ”CodeMarco” Yalçınkaya

 

Size bir haberimiz var! pic.twitter.com/tKRUSAW32P — BBL Esports (@BBL_esports) May 23, 2021

 

Ülkemizi uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil eden PUBG takımı artık BBL Esports adı ile ülkemizde başarılılarını sürdürmeye devam edecek. Her alanda adından söz ettiren e-spor takımlarımız, her turnuva ve oyunda yer almaya devam ediyor. Valorant ile tanınan ve büyük başarılara imza atan BBL Esports’un ilerleyen dönemlerde daha farklı alanlarda da takımlarını duyurması bekleniyor. Hem ülke içi hem de uluslar arası arenalarda boy gösteren tüm e-sports takımlarımıza başarılar dileriz.


Hubble uzay teleskopu şimdiye kadarki en uzak görüntüyü aldı!Hubble uzay teleskopu şimdiye kadarki en uzak görüntüyü aldı!
Kısa aranın ardından NASA'nın Hubble teleskopu yeniden aktifKısa aranın ardından NASA'nın Hubble teleskopu yeniden aktif

PAYLAŞ