Bazı PlayStation 4 modellerinin üretimi durduruluyor - Haberler - indir.com

Bazı PlayStation 4 modellerinin üretimi durduruluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-05 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir merakla beklenen yeni nesil oyun konsolunu geçtiğimiz sene kullanıcıların beğenisine sunan Sony, eski oyun konsollarının üretimini tek tek durduracak gibi duruyor.

2019 senesinin sonlarına doğru PlayStation 5 ile ilgili bazı gelişmeleri paylaşarak oyunseverleri meraklı bir bekleyişe sokan Sony, dönem dönem yaptığı açıklamalarla bu heyecanı yükseltmişti. Daha PlayStation 5’i piyasaya sürmeden yeni nesil oyun konsolunun satışlarından ümitli olduğunu pek çok kez dile getiren şirket PlayStation 5’i piyasaya sürmesiyle birlikte bu beklentilerini karşılamaya başladı. Yıl içerisinde binlerce kişi tarafından satın alınan PlayStation 5 ön siparişe sunulduğunda kısa sürede stoklar tükenmişti. Bugüne dek en çok talep gören ürünler arasında olan PlayStation 5, Sony’e eski ürünlerini gözden çıkarma kararı aldırmış gibi duruyor. Japonya'dan gelen son haberlere göre Sony yakında bazı PlayStation 4 modellerinin üretimini tamamen durduracak. Bazı modellerin mevcut stoğu tükendikten sonra yenileri üretilmeyecek.

PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlarPlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar

Japonya merkezli teknoloji devi Sony’nin yakında bir zamanda bazı PlayStation 4 oyun konsollarının üretimini durduracağı öğrenildi. Şirketin üretimi sonlandırma planını tam olarak ne zaman devreye sokacağı kesinleşmedi. Ancak konuyla ilgili baz ipuçları var.

Sony bazı PlayStation 4 modellerinin fişini çekiyor

Japonya'da yaşayan Cheesemeister isimli Twitter kullanıcısı, ülkedeki mağazalardan birinde konsolun belirli versiyonlarının artık üretilmeyecek olmaları nedeniyle yeniden stoklara girmeyeceğini bildiren bir uyarı mesajı yayımladı. İşte Sony’nin üretimi sonlandıracağı PlayStation 4 modelleri;

PlayStation 3 için yeni bir güncelleme yayımlandı

  • PS4 500GB Beyaz
  • PS4 1TB Siyah
  • PS4 1TB Beyaz
  • PS4 2TB Siyah
  • PS4 Pro 1TB Beyaz

Buna benzer haberler daha önce de gelmişti fakat Sony’nin konu hakkında henüz resmi açıklama yapmadığının da altını çizmek gerek. Bunun yanı sıra Sony bazı modellerin üretimini durdursa bile PlayStation 4 konsollarına birkaç sene daha destek vermeye devam edeceği biliniyor. Sony’nin PlayStation’lar için uygulayacağı stratejiyi ilerleyen zamanlarda birlikte göreceğiz.


2020'nin en iyi PlayStation oyunları2020'nin en iyi PlayStation oyunları
PlayStation(R)5 bugün Amazon.com.tr’de satışa çıkıyorPlayStation(R)5 bugün Amazon.com.tr’de satışa çıkıyor

PAYLAŞ