Bazı kullanıcıların Microsoft Office 365 Hesapları Kilitleniyor! - Haberler - indir.com

Bazı kullanıcıların Microsoft Office 365 Hesapları Kilitleniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 10:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Microsoft hesaplarda ekstra güvenlik katmanı oluşturmak için çok faktörlü kimlik doğrulamayı geliştirdi. Fakat bu durum ekstra güvenlik sağlamaya çalışırken, bazı sorunları beraberinde getirdi. Kullanıcılar daha fazla güvenlik isterken birden bire Microsoft Office 365 hesaplarının kitlendiğini gördü!

Bazı kullanıcıların Microsoft Office 365 Hesapları Kilitleniyor!

Pazartesi günü ortaya çıkan bir sorunda, çok faktörlü kimlik doğrulaması kullanan Microsoft müşterilerinin Azure ve Office 365 hesapları kilitlendi. Şirket bu sorunu doğruladı ve sorun hakkında üzerinde çalıştıklarını belirtti. Office 365, Microsoft'un kendi yazılımlarınının en son sürümlerini sağlayan bir sistemdir. Bu sistem içerisinde abonelik de bulunuyor. Azure ise Microsoft şirketinin bulut tabanlı bilişim sistemidir. Her iki uygulama da iş dünyası içerisinde oldukça sıkça kullanıldığı için bu sorun insanların çalışmalarını etkileyebilir. 

Microsoft, ilk çeyreğini rekor gelir ile kapattı!Microsoft, ilk çeyreğini rekor gelir ile kapattı!

İki faktörlü kimlik doğrulaması veya çok faktörlü kimlik doğrulaması sayesinde, giriş bilgilerinize ek olarak telefon ve doğrulama kodları içererek fazladan güvenlik katmanı sunuyor. Bu sayede kullanıcı adınız ve şifreniz birisinin eline geçse bile hesabınıza giriş yaptığınızda bu adımları geçemeyecektir. Yararlı bir uygulama olmasına rağmen çok sıkı bir şekilde kullanılmayan bu özellik, bazı kullanıcılarda sorunun düzeldiğini ve bu hesaplara erişebildiklerini ifade ediyor. Fakat bazı kullanıcılar içinse bu durum hala devam ediyor.


Microsoft slaytındaki Microsoft slaytındaki "Andormeda" heyecanlandırdı
En değerli şirket sıralamasında Amazon'un yerini Microsoft aldı!En değerli şirket sıralamasında Amazon'un yerini Microsoft aldı!
Microsoft'un X018 Etkinliğinde Sunacağı YeniliklerMicrosoft'un X018 Etkinliğinde Sunacağı Yenilikler

PAYLAŞ