Bayram tatili öncesinde Netflix'e üye olmak için 5 sebep - Haberler - indir.com

Bayram tatili öncesinde Netflix'e üye olmak için 5 sebep

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 16:38:59
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Bayram tatili öncesinde Netflix üyesi olmanız için size 5 sebep sunuyoruz. Netflix dizilerinden hangilerini en çok seviyorsunuz? La Casa De Papel, Lost in Space? Peki ya bu dizilerdeki en sevdiğiniz karakterler kimler? Netflix dizilerinin yeni sezonlarını herkesten önce izlemek ister miydiniz? Yoksa hala Netflix üyesi değil misiniz? Hali hazırda bayram gelmişken kendinize bir bayram hediyesi verin ve Netflix üyesi olun. İşte Netflix üyesi olmanız için 5 sebep:

İstediğiniz diziyi seçin, beğenin ve izleyin. Ayda 15.99₺'ye her ay yenilerinin eklendiği lisanslı veya orjinal film, dizi ve belgeselleri izleyin. Macera tutkunlarından, romantiklere, gezginlere ve birçok aksiyona ulaşın. Netflix'te herkese hitap eden şeyler var. En büyük sorununuz hangisini izleyeceğiniz.

Netflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği GeliyorNetflix'e Çevrimdışı İzleme Özelliği Geliyor

Çocuklara hitap eden de eğlenceli şeyler var. Bayramda ailelerin ziyareti gelmesi durumunda ailelerin çocukları için Netflix eğlence kaynağı olabilir. Miniklere ve farklı yaş gruplarına göre birçok dizi,film ve belgesel bulunuyor.

AKILLI İNDİRME TATİLDE HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Bayramda ziyarete pek çok kişi gelecek. İndirme özelliği ile yolda veya tatildeyken internet bağlantınız olmadan, istediğiniz zamanlarda ve istediğiniz yerde Netflix'teki dizileri, filmleri ve belgeselleri izlemenizi sağlar. Akıllı indirme özelliği indirip izlediğiniz bir bölümü daha sonra siliyor ve yeni bir bölümü indiriyor.

REKLAMSIZ İZLEME KEYFİ

Netflix'in en beğenilen özelliklerinden biri olan 'Reklamsız izleme keyfi' sayesinde dizi, film ve belgeselleri reklam olmadan izleyebileceksiniz. Yani bir dizi izlerken ne başında ne de herhangi bir yerinde reklam girmiyor kesintisiz bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

MUHABBETLERDEN GERİ KALMAYIN

Bayramda aileler ve akrabalarınız sizleri ziyarete gelecekler. Malum muhabbet dönüp dolaşıp Netflix yapıtlarına gelecek. Siz de bu muhabetlerden geri kalmamak istiyorsanız Netflix'e üye ole olarak bu dizilerden geri kalmayın. Birçok dizinin içeriği özellikle bizler ve sizler arasında çok konuşuluyor. Örneğin en çok izlenen dizilerinden La Casa De Papel, Narcos, Stranger Things, The Crown, Black Mirror ve daha binlerce diziyi Netflix'te izleyin.

Ayda 15.99₺'den başlayan fiyatlarla Netflix'e üye olabilirsiniz. Üstelik ilk kez üye olmak isteyen kişilere ilk ay bizden hediye! Herkese mutlu bayramlar dileriz!


İlgili uygulamalar

Netflix Türkiye Pazarına Giriş Yaptı


PAYLAŞ