Bavulunuza koymanız gereken seyahat uygulamaları - Haberler - indir.com

Bavulunuza koymanız gereken seyahat uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 14:52:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Tatil keyfinizi kusursuz bir şekilde planlamak adına akıllı cihazınızı bu konu hakkında kendinize dijital bir asistan olarak güçlendirebilirsiniz. Yani şöyle ki tatil planlarınız esnasında size yardımcı olacak seyahat uygulamalarına yazımızdan göz atarsanız her şey çok daha kolay ve güvenli olabilir. Tatilin en önemli kısmı elbette ki planlama aşamasıdır. Hatta en çok problem de bu aşamada ortaya çıkıyor. Problemler ile tek başınıza başa çıkmak yerine akıllı cihazınızdan yardım alabilirsiniz. Yazımızın devamında hem tatilin planlama aşamasında hem de tatiliniz esnasında yardım alabileceğiniz uygulamalara göz atabilirsiniz. 

Hayat kurtaracak seyahat planlama uygulamaları

Maps.me

Olmazsa Olmaz Seyahat UygulamalarıOlmazsa Olmaz Seyahat Uygulamaları

Temel olarak harita ve navigasyon uygulaması olarak geliştirilen maps.me uygulamasının en önemli özelliği internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yolunuzu bulmanıza yardımcı olmasıdır. Maps.me uygulamasından bu özelliğinden faydalanmak için tek yapmanız gereken seyahate gideceğiniz şehrin gitmeden önce haritasını indirmektir. Bunu yaptığınızda internete ihtiyaç duymadan da tol tarifi alabilirsiniz.

Maps.Me indir - Android

Maps.Me indir - iOS

Hopper

Tatil planlaması esnasında herkes şüphesiz uçak biletlerini ucuza getirmek için geniş bir çalışma yürütüyor. Bu konu hakkında saatlerinizi harcamak yerine Hopper mobil uygulamasının hizmetinden faydalanabilirsiniz. Her gün 15 milyardan fazla uçak biletini karşılaştırarak kullanıcılarına, gelecek 6 ay içerisinde istediğiniz herhangi bir konumda bilet fiyatlarının ne zaman düşeceğini bildirir. Hopper'ın sunduğu fiyat tahminlerinin doğruluk oranı ise %95 olarak görülüyor. Uygulama aynı zamanda Watch a trip ve When to Fly özelliklerini de sunmaktadır.

Hopper indir - Android

Hopper indir - iOS

Workaway

Workaway, uygulaması yurt dışı tatili yapanlar için geliştirilmiştir. Şöyle ki, yurt dışı tatilinde kalacak yeri ve yemeğinizi bedavaya getirmek için Workaway uygulamasının içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Workaway uygulaması sayesinde part time işlerde çalışarak, yemek ve ev masrafından kurtulabilirsiniz. Uygulamayı akıllı cihazınıza indirerek kayıt olun ve ardından gitmek istediğiniz bölgeyi belirleyerek ev sahipleri ve iş yerleri ile görüşme gerçekleştirin.

Workaway indir - Android

Workaway indir - iOS

Seyahat sırasında yardımcı olacak uygulamalar

FLIO

Tatil planınızı tamamladınız ve sonunda tatile çıktınız mı? Artık tek ihtiyacınız tatil esnasında size yardımcı olacak bir uygulamadır. FLIO uygulaması da bu konuda size yardımcı olacak seçenekler sunmaktadır. Hiç bilmediğiniz bir havaalanı içerisindesiniz ve maalesef internet bağlantınız yok mu? Hemen FLIO uygulamasına başvurun ve havalaanında sorun yaşamadan dilediğiniz yere ulaşım sağlayın. Havaalanında bulunan ücretsiz Wi-Fi noktalarına anında bağlanmanıza yardımcı olacak olan FLIO sayesinde internetten yapacağınız işlemlerinizi anında halledebilirsiniz. Ücretsiz Wi-Fi hizmetinin yanı sıra aynı zamanda havaalanında gerçekleştireceğiniz tüm işlemleri de uygulamanız üzerinden halledebilirsiniz.

FLIO indir - Android

FLIO indir - iOS

AroundMe

AroundMe, yurt dışı tatiliniz esnasında talihsiz durumlar ile karşı karşıya kaldığınız anda size yardımcı olacak seçenekler sunar. Şöyle ki eczane, ATM, benzin istasyonu ve bunun gibi acil durum ögelerine anında AroundMe uygulaması üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda AroundMe sayesinde bulunduğunuz şehirde popüler olan mekanlara da erişim sağlayabilirsiniz.

AroundMe indir - Android

AroundMe indir - iOS

XE Currency

XE Currency, farklı para birimleri ile hesaplama yapmanız gerektiği anda size kolay yollar sunan son derece fonksiyonel bir seyahat uygulamasıdır. Dünya üzerindeki tüm para birimlerini istediğiniz para birimine dönüştürmenizi sağlayan XE Currency, her an imdadınıza yetişecektir. 

XE Currency indir - Android

XE Currency indir - iOS

VSCO

Tatil keyfinizin sonuna geldiniz ve muhteşem anılar ile evinize geri mi döndünüz? Bu aşamada en ihtiyacınız olan uygulama elbette ki iyi bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. VSCO, tam olarak bu konuda size muhteşem bir hizmet sunarak tatil anılarınızı düzenleyerek sosyal medyalarınız da paylaşmanızı sağlayacaktır. 

VSCO indir - Android

VSCO indir - iOS


En Faydalı Seyahat ve Rota Planlama UygulamalarıEn Faydalı Seyahat ve Rota Planlama Uygulamaları
iOS En İyi Seyahat UygulamalarıiOS En İyi Seyahat Uygulamaları
Google’dan Seyahat Sitelerini Bitirecek Hamle, Google Destination Nedir?Google’dan Seyahat Sitelerini Bitirecek Hamle, Google Destination Nedir?

PAYLAŞ