Battlefield V'ten yeni sızıntılar paylaşıldı - Haberler - indir.com

Battlefield V'ten yeni sızıntılar paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-06 23:58:04
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Bu yıl çıkacak olan yeni Battlefield oyunu, oyun dünyasının odak noktalarından birisi ve konuyla ilgili resmi açıklamalar büyük bir merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde, Reddit'te yayınlanan bir görsel aracılığıyla oyunun ismine ulaşılmıştı ve isminin Battlefield V olduğu bilgisine ulaşıldı. Bununla birlikte oyuna dair bilinen bir diğer detay, Battlefield serisinin Battlefield V ile birlikte uzun zaman sonra 2. Dünya Savaşı temasına dönüş yaptığı. Oyuna dair gelecek resmi açıklamalara kadar, daha birçok sızıntı haberin gündeme geleceği, şimdiden kendisini gösteriyor. Kısa bir süre önce, Battlefield V'e dair bir takım yeni sızıntı haberler paylaşıldı.

Savaş temalı oyunların en başında gelen serilerden biri olan DICE ve EA ortaklığında çıkan Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield V'in, 2018'in Sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Oyuna dair her geçen gün yeni sızıntılar elde edilmeye devam ediliyor. Oyunun konu olarak 2. Dünya Savaşı'nı işleyeceği biliniyor. Son olarak edinilen bilgilere göre, Battlefield V savaşı farklı noktalarından ele alacak. Bu anlamda yeni oyunun Battlefield 1'e benzemesi ve oyunda bölüm bölüm senaryo görevlerine yer verilmesi bekleniyor.

Sızıntı haberlere göre elde dilen bir diğer bilgi Battlefield V'in, Battlefield 1'deki güzel olan şeylere sahip olacağı. EA ve DICE'ın, Battlefield 1'de oyuncuların beğendiği her şeye yeni oyunda da yer vermesi yine edinilen bilgiler arasında. Battlefield 1'de seslendirme sanatçılığı yapmış olan Katherine Kingsley'in de bu eklenecek güzel şeylerden bir tanesi olduğu söyleniyor. Katherine Kingsley'in kişisel Instagram hesabına göre, Kingsley 2018 yılında çıkacak olan oyunda da yer alacak. Bir başka söylenti oyun modlarıyla ilgili. Battlefield V'te çoklu oyuncu moduyla birlikte eşli oyuncu modu da olabilir. Son olarak mikro ödemeler hakkında çıkan söylentiler, VentureBeat ekibi tarafından doğrulandı. Oyunda mikro ödemeler ve yalnızca kozmetik ürünlerin yer aldığı ganimet kutuları olacak.





PAYLAŞ