Battlefield V'te PUBG modu olacak - Haberler - indir.com

Battlefield V'te PUBG modu olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-12 16:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

E3 öncesinde konferans düzenleyecek olan video oyun şirketleri, konferanslarına geçtiğimiz hafta sonu itibariyle başladı. EA, bu konferansları düzenleyen isimlerden birisi oldu. Oyun tutkunlarının bu yıl için merakla beklediği yapımlardan birisi olan Battlefield V, geçtiğimiz haftalarda resmi olarak duyurulmuştu. Oyuna dair merak edilen pek çok bilgi de resmi duyurusu esnasında ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde EA, E3 2018 fuarının ilk konferansını gerçekleştirdi. EA tarafından gerçekleştirilen konferans esnasında, oyuna dair yeni bilgiler de elde edildi. Konferansa fiilen yalnızca basın mensupları katılabildi. Oyun tutkunları ise internet üzerinden canlı olarak takip etme şansına sahip oldu.

Battlefield V'in Battle Royale modu duyuruldu

EA'in konferans esnasında değindiği noktalardan birisi, Battlefield V'te Battle Royale modunun olacağı oldu. Battle Royale modu, oyun dünyasının gündeminde bakıldığında son zamanların en popüler oyun modu olarak karşımıza çıkıyor. PUBG ile oyun dünyasına giren mod, popülerleşmesiyle birlikte diğer oyun geliştiricilerinin de ilgilendiği bir mod haline geldi. Battlefield serisinin ezeli rakibi Call of Duty, yeni oyunu Call of Duty Black Ops 4'te Battle Royale modunun olacağını oyuncularına duyurmuştu. Battlefiedl serisi de yeni oyunu Battlefield V ile bu konuda geri kalmayıp, Battle Royale ile gelmeye hazırlanıyor.

Battlefield V'e dair E3 dahilinde daha detaylı bilgilerin geleceği az çok biliniyordu. O bilgilerden birisi de oyunun Battle Royale modu oldu. Modun şu an için oyun içerisinde nasıl işleneceği konusunda bir bilgi verilmedi. EA sadece, diğer oyunlardan farklı bir deneyim yaşanacağının altını çizdi. İlerleyen günlerde bu mod hakkında detayların da oyun severlerle paylaşılacağı düşünülüyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ