Battlefield V'in, Tides of War bölümü ile ilgili detaylar geldi - Haberler - indir.com

Battlefield V'in, Tides of War bölümü ile ilgili detaylar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-25 15:41:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz haftalarda EA DICE, Firestorm hakkında bilgi vermek amacıyla ön bakış seansı adı altında bir etkinlik düzenledi. Oyun dünyasının en çok tercih edilen oyun kategorilerinden Battle Royale modunun detayları bu etkinlikte test edildi. Oyunun geliştirici firması Battlefield V oyunu hakkında bu yıl içerisinde gerçekleştirecekleri yol haritası hakkında bilgi verdi. Oyunun Trial by Fire bölümü ile ilgili birçok bilgi söz konusuyken oyunun dördüncü ve beşinci bölümü hakkında detaylı bir bilgi mevcut değildi. Electronic Arts ve EA DICE, Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek olan EA Play 2019 etkinliği kapsamında oyunun dördüncü ve beşinci bölümü hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağının bilgisini verdi.

Battlefield V özel sürümlerinde neler olacak?Battlefield V özel sürümlerinde neler olacak?

Reddit kullanıcısı temporyal, Firestorm hakkında detaylı bilgi sızdırmıştı. Reddir kullanıcısı temporyal bir kez daha karşımıza çıkıyor. Bu sefer de Battlefield V'in dördüncü Tides of War bölümü ile ilgili bilgileri ortaya çıkarttı. Şimdilik henüz tam kesin olmayan beşe beş modunda Doctrine'ler devreye girecek. Oyuncular her mücadele başlamadan önce manga liderinin mangasında kullanmak için Dotrine seçeneğini değerlendirmesi gerekecek. Doctrine seçenekleri İkinci Dünya Savaşı döneminden Special Forces ve seçtiğiniz manga için ne tür komandoların ve ödülleri yer alacağının bilgisini veriyor. Şu an mevcut olan Doctrine'lar ise, SAS Raiders (Büyük Britanya), Army Rangers (ABD), Devil’s Brigade (ABD), Volksgrenadiers (Almanya), MSK (Almanya) ve Decima Mas (İtalya) şeklinde planlanmış durumda.

Karşınıza çıkan her bir Doctrine'lar, manganıza özel olarak üç farklı ödül ile karşımıza çıkacak. Blast Armor ile patlama esnasında alınan hasarı yüzde 33 oranında düşüreceksiniz, Tenacity ile sağlık yenilemesini hızlandırırken aynı zamanda sağlık yenilemesi de yapabileceksiniz. Recon Plane ödülü sayesinde, düşmanları havadan tespit edebileceğiniz bir keşif uçağına sahip olacaksınız. Increased Throwables özelliği sayesinde ise el bombalarının sayısını artırarak çok daha güçlü olabileceksiniz. Increased Munitions özelliği,  mücadelenin başında tüm teçhizatların cephanesinin artırılmasını sağlayacaktır. Supply Drop özeliği oyun esansında size, havadan bırakılan cephane ve sağlık ekipmanlarını satın alabilmeyi sağlayacak bir güç sunacaktır. Bunlar gibi daha bir çok seçenekler ile karşı karşıya geleceksiniz. 

Yeni gelecek güncelleme ile adı henüz belirlenmemiş olan mod kapsamında mücadeleye başlamadan önce mangalar için sınıf ve kit belirlemek için otuz saniye kadar bir süreniz olacak. Oyunda şu an için toplamda beş farklı sınıf vardır. Ayrıca bu sınıflara bağları on üç kadar kit seçimi mevcut olacak. Captain sınıfı Raid Captain ve Control Captain, Assault sınıfı Range Assault, Saboteur, Shock Assault, Medic sınıfı Combat Medic ve Trauma Surgeon, Support sınıfı Combat Engineer, Grenadier ve Gunner, Recon sınıfı ise Combat Sniper, Infiltrator ve Tactician kitleri ile gelecek. Her kitin ayrı bir özelliği ve ekipmanı olacak. Genel olarak ekipmanlar da MMG Emplacement, Double Barrel Flare Gun, TN17 Radio Jammer, Panzerbüchse 39, Breaching Charge, M1A1 Bazooka, Type 89 Knee Mortar ve Anti Tank Shaped Charge. Oyunun yeni gelen setleri ve sahneleri oyunculara sürükleyici bir sistem sunarken mücadelenin devamlılığını sağlamaya yönelik hareket etmelerini sağlayacaklar. 

 

 


Battlefield V'te PUBG modu olacakBattlefield V'te PUBG modu olacak
Battlefield V ön siparişe açıldıBattlefield V ön siparişe açıldı
Battlefield V, beklenen satışları elde edemediBattlefield V, beklenen satışları elde edemedi

PAYLAŞ