Battlefield V özel sürümlerinde neler olacak? - Haberler - indir.com

Battlefield V özel sürümlerinde neler olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 13:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bu yılın beklenen oyunlarından biri olan Battlefield V, Sonbahar?da oyun severlerin beğenisine sunulacak. Geçtiğimiz haftalarda oyunun tanıtımının gerçekleştirilmesiyle birlikte oyun hakkında birçok ayrıntı da gün yüzüne çıkmıştı. Oyun yalnızca kadın askerlerle alakalı ufak tefek eleştiriler almış, DICE ekibi bu konuda gerekli açıklamayı yaparak oyunculara cevap vermişti. Açıklamada da kadın askerler de herhangi bir değişiklik olmayacağının altı çizildi. İkinci Dünya Savaşı?nın işlendiği ana oyunun yanında, oyunculara sunulacak özel içerikler de olacak. EA açıklamasında Battlefield V?te Premium Pass yerine oyuncuların kozmetik ürün alabileceklerini söylemişti. Bu satın alınacak özel içeriklerin neleri kapsayacağını merak edenler için;

Battlefield V Deluxe Sürümü İçeriği

-    Battlefield V Deluxe Sürümü, oyuncuların oyuna erken erişmesini sağlayacak.

-    Oyuncular bu içerikle, oyundaki sekiz özel hareket timinden 5?ini seçebilecekler.

-    İngiliz Özel Hava Hizmetleri tarafından Alman üslerine yapılmış gerçek baskınlardan esinlenerek oyuna eklenmiş görevleri oynayabileceksiniz.

-    20 haftalık Hava Köprüsü içerikle birlikte sizin oluyor ve bu sayede önemli özelleştirme ögelerine sahip oluyorsunuz.

Enlister Teklifi İçeriği

-    Açık betayı oynama imkanı kazanılacak

-    Oyunun yayınlandığı ilk hafta özel görevler, özel ödüller, askerleri özelleştirme seçenekleri sunulacak.

-    Oyundaki 5 adet Battlefield 1 silahına direkt olarak erişilebilecek.

Battlefield V Standart Sürümü İçeriği

-    Bu sürümler 64 kişiye kadar çıkabilen çok oyunculu savaşlara katılma imkanı tanınacak. Sınıfınız seçip cephanenizi kurup, çoklu oyuncu modunda savaşabileceksiniz.

-    Tek oyunculu modda yer alan savaş hikayelerini oynama imkanı olacak.

-    Oyundaki birliğinizle birlikte devamlı değişen savaş meydanlarında tecrübe edinilecek. Her yeni savaş alanında farklı bir maceraya imza atılacak.





PAYLAŞ