Battlefield V ön siparişe açıldı - Haberler - indir.com

Battlefield V ön siparişe açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 14:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bu yılın beklenen yapımlarından biri olan Battlefield V, geçtiğimiz haftalarda merak edilen tüm detaylarıyla oyun severlerin karşısına çıkmıştı. E3 2018 konferansında da gösterilen oyunda, Battle Royale modunun da yer alacağı duyuruldu. Battlefield V'in en büyük rakibi Call of Duty Black Ops 4 de Battle Royale modu ile geleceğini önceden duyurmuştu.

DICE ve EA ortaklığında çıkacak olan Battlefield V, grafik ses anlamında iddialı gelecek. Oyunun yeniden İkinci Dünya Savaşı teması ile geleceği haberi, oyuncuları sevindiren noktalardan biri oldu. Battlefield V'te akserinizi özelleştirebilecek ve 'Büyük Operasyonlar'  ve 'Karma Sınıflar' gibi yeni şeyler deneyimleyecek. Sonbahar'da oyun severlerle buluşacak olan Battlefield V için, yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak verilen bilgide DICE, Battlefield V'i Playstore üzerinden ön siparişe açtığını duyurdu. Oyunu satın almak isteyen oyuncular, ön sipariş vererek ön sipariş avantajlarından da yararlanmış olacaklar.

Türk Telekom kullanıcıları, Battlefield V'i taksitle alabiliyor

Bilindiği üzere Playstore, Türk Telekom'un dijital oyun platformu. Bu durum, Battlefield V için ön sipariş vermek isteyen kullanıcıların işine yarayacak. Eğer Türk Telekom evde internet kullanıcısıysanız, Battfield V'e  12 ay taksitle de sahip olabilirsiniz. Oyunun ön sipariş fiyatı 288 TL olarak belirlenmiş. Bu da ayda 24 TL ödemeniz anlamına geliyor. Ön sipariş veren oyuncular, açık beta testine diğer oyunculardan daha önce erişim sağlayacak. Ön sipariş verecek olan oyuncuların hak kazanacakları şeylerden bir tanesi de, Battlefield 1'de yer alan 1. Dünya Savaşı silahı olacak.





PAYLAŞ