Battlefield V için minimum sistem gereksinimleri paylaşıldı - Haberler - indir.com

Battlefield V için minimum sistem gereksinimleri paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-24 18:14:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının merakla beklediği oyunlardan biri olan Battlefield V, 23 Mayıs tarihi itibariyle resmi olarak oyunculara tanıtıldı. Battlefield V'e dair merak edilen tüm ayrıntılar da böylece kendisini göstermiş oldu. Oyunun tanıtımından sonra oyun tutkunları Twitter üzerinden bir araya geldi ve Battlefield V'e dair ilk izlenimlerini paylaştılar. Bu izlenimlere bakılırsa, oyun biraz olumsuz eleştiriler almış gibi görünüyor. Politik ayrımcılık nedeniyle eleştirilen Battlefield V, aynı zamanda kadın karakterlerin az görünmesi konusunda da eleştiri aldı. Oyunun tamamı hakkında şu an bilgi sahibi olunmasa da oyuncuların tanıtım videosunu izledikten sonraki ilk yorumları bu şekilde oldu.

İkinci Dünya Savaşı'nın konu edileceği kesinleşen Battlefield V'e dair merak edilen birçok ayrıntı böylece gün yüzüne çıkmış oldu. Oyuna dair paylaşılan bir diğer detayda, minimum sistem gereksinimleri. Minimum sistem gereksinimleri anlamında, Battlefield V'in oyunculara insaflı davrandığı görünüyor. Battlefield V oynamak isteyen oyuncuların, 50 GB sistem alanı yeri açmaları gerekecek.

Battlefield V için açıklanan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde;

Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10 (64 Bit)

AMD FX-6350 veya  Core i5 6600K

8GB RAM

AMD Radeon HD 7850 2GB veya NVidia GeForce GTX 660 2GB

50 GB Sistem Alanı

Battlefield V'i sorunsuz oynayabilmeniz adına sahip olmanız gereken minimum sistem gereksinimleri bu şekilde. İlerleyen günlerde, önerilen sistem gereksinimlerinin de açıklanacağı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ