Battlefield Hardline Oyun Modları Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Battlefield Hardline Oyun Modları Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyun geliştiricisi Visceral Games'in 17 Mart 2015 tarihinde piyasaya çıkaracağı polis-hırsız çatışmasının konu edildiği video oyunu Battlefield Hardline'ın tüm oyun modları belli oldu.

Battlefield Hardline ile birlikte gelecek olan oyun modları şöyle;

Conquest: Battlefield ile klasikleşen tüm bölgeleri ele geçirebileceğimiz bu modda düşmanların biletlerini sonuna kadar tüketebileceğiz.

Team Death Match: Diğer oyuncularla takım oluşturabileceğimiz klasik takım modu

Heist: Battlefield serisine ilk defa gelecek olan bu modda banka soyguncusu ya da polis tarafından birisini seçebiliyoruz. Polis tarafında olursak banka kasasına sızmaya çalışan soyguncuları durdurmak eğer soyguncu tarafını seçersek de polislere yakalanmadan soygun görevini yerine getirmek için mücadele edeceğiz.

Blood Money: Bayrak yarışını andıran bu modda, hırsızlar sakada sakladıkları paraları boşaltarak kendi bölgelerine taşımaya, polislerde onları engellemeye ve paralarına el koymaya çalışacaklar.

Hotwire: Seçilen tarafa göre araba soygunu macerasına atılacağımız bu modda, belirli bir araç hedef seçileceği gibi o araçlar yine belirli bir süre hırsız-polis kovalamacası yaşayacağız.

Rescue: SWAT ekibinin bir üyesi olarak yer alacağımız bu modda, suçluların rehin aldıkları kişileri kurtarmak için mücadele edeceğiz.

Crosshair: Seriye yeni gelen bu modda ise iki takıma ait birer kişi VIP hedefi olarak seçilecek. Taraflar kendi takımının hedefini korumaya çalışırken karşı takındaki hedefi de yok etmek için mücadele edecekler.





PAYLAŞ