Battlefield: Hardline Beta Detayları Açıklandı! - Haberler - indir.com

Battlefield: Hardline Beta Detayları Açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Visceral Games'in daha önce kapalı beta olarak oyunculara sunduğu Battlefield: Hardline'ın yeni betası ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Yapımcılardan gelen açıklamaya göre Beta, yeni ekipmanlar ve 2 yeni harita ile birlikte gelecek.

PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 platformlarına gelecek olan yeni Battlefield: Hardline Beta'sı tüm oyunculara açık olacak. 2 yeni haritanın yer alacağı yapımda ayrıca Hotwire ve Conquest olmak üzere 2 yeni mod yer alacak.

Battlefield:Hardine

Bu modlardan Hotwire; oyuncuların hızlı arabalarla birlikte çatışmalara girmelerine imkan tanıyacak. Conquest modu ise oyuncular, 64 kişilik savaş ortamına giriş yapabilecekler.

Oyunculara herhangi bir seviye sınırı getirmeyen yeni Battlefield: Hardline Beta'sı sayesinde farklı sınıflarda istenilen seviyelere ulaşılabilecek. Sadece eşyalara ve silahlara erişim kısıtlaması olacak.

Alışık olduğumuz bir oynanışla hırsız-polis kovalamacası yaşayabileceğimiz, Battlefield: Hardline Beta için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak geliştirici tarafından son dakika ertelemesi olmazsa Battlefield: Hardline tam sürümü 19 Mart 2015 tarihinde çıkış yapacak.

Standart ve Deluxe Edition olarak iki farklı sürümle sunulacak olan Battlefield: Hardline'ın kapak görsellerini linke tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.





PAYLAŞ