Battlefield: Bad Company 3'e dair yeni bilgiler sızdırıldı - Haberler - indir.com

Battlefield: Bad Company 3'e dair yeni bilgiler sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-17 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun severlerin en sevdiği yapımlardan biri olan Battlefield, son zamanlarda Battlefield 1'den sonra gelecek olan yeni serisine dair haberlerle gündeme geliyor. Kısa bir süre önce, bu konuya dair bazı bilgiler sızdırıldı ve çıkacak olan yeni oyunun Battlefield: Bad Company 3 olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, yeni oyun olduğu söylenen Battlefield: Bad Company 3 hakkında yeni bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Bir Youtuber tarafından ortaya atılan bu iddianın doğru olma olasılığı, aynı Youtuber'ın Battlefield 1 çıkmadan çıkacağını iddia etmiş olması nedeniyle yüksek görülüyor. Şimdi, Battlefield: Bad Company 3 oyunun 2020 yılında çıkacağı iddia ediliyor.

Son zamanlarda Battlefield serisi, iddia edilen yeni oyunu ile sık sık gündeme geliyor. Battlefield: Bad Company 3 hakkında çıkan yeni sızıntılara göre, oyunun 2020 yılında çıkması bekleniyor. Normalde oyun hakkında ilk çıkan bilgilerde, 2018 yılında çıkacağı söylenmişti. Bu haber yerini 2020 yılına bıraktı. Söz konusu yapım Battlefield: Bad Company 3 üzerinde, şu anda çalışıldığı tahmin ediliyor. 2018 yılı için de çıkacak olan oyunun da, şu anki oyunun devamı niteliğinde ve İkinci Dünya Savaşı'nı konu aldığı söyleniyor. Battlefield: Bad Company 3 hakkında edinilen bir diğer bilgi de, diğer EA stüdyolarından bağımsız olarak geliştirildiği yönünde.

2018 yılında çıkacak olan oyun için, henüz bir ismin kararlaştırılmadığı ve yapımın ana stüdyo DICE Sweden'da geliştirildiği söyleniyor. Bu ismin, 2018 yılının ilk çeyreğinde kesinleştirileceği ve duyurulacağı bekleniyor. 2018 yılında çıkacak olan oyundan sonra, 2020 yılında da Battlefield: Bad Company 3'ün piyasaya sürüleceği yönünde bilgiler sızdırıldı.





PAYLAŞ