Battlefield 6'nın tanıtım tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Battlefield 6'nın tanıtım tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 13:45:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Birinci şahıs aksiyon türünün en iyi örneklerinden birisi olan Battlefield, yeni versiyonuyla kısa süre içerisinde oynanabilir olacak. Oyun için beklenen açıklamayı yapan yapım ekibi, 9 Haziran tarihi itibariyle oyunun sunulacağını duyurdu.

Battlefield, piyasaya sürüldüğü ilk versiyonundan itibaren büyük bir popülerlik yakalamayı başardı. İlk versiyondan son çıkan versiyona kadar piyasaya sürülen her yeni sürüm, kullanıcıların beklentilerini karşıladığı gibi oyunların listelerde üst sıralarda yer almasını da sağladı. Piyasaya sürülmesi beklenen ve uzun zamandan beri çeşitli sızdırmalar ile yeni bilgilerin edinildiği Battlefield 6 için ise yapımcı şirket tarafından beklenen açıklama yapıldı.

Battlefield 6'dan ilk görüntüler geldiBattlefield 6'dan ilk görüntüler geldi

Battlefield 6 9 Haziran’da geliyor!

Resmi açıklamaya göre Battlefield 6 9 Haziran tarihi itibariyle oynanabilir olacak. Yaklaşık 1 haftalık sürenin kaldığı yeni oyun,  bugüne kadarki serilerden tamamen farklı bir ortamda geçecek. Zira tarihi olaylara odaklana n Battlefield serisinde, bugüne kadar benzer senaryolar işlenirken Battlefield 6 ile birlikte bu durum tamamen değiştirilecek. Resmi açıklamalara göre yeni oyun yakın bir gelecekte geçecek. Bu nedenle daha ütopik silahlar ve araçlar oyunda yer alabilir. Bugüne kadar bu konuyla ilgili pek çok iddia gündeme gelmiş ve oyunun yeni bir dünyada geçeceği söylenmişti. Bu açında iddiaların büyük oranda doğru olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Battlefield 6 için Twitter’dan duyuru yapıldı

Battlefield oyunu için resmi olarak açılan @Battlefield hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, oyunun ismine, çıkış tarihi ve saatine yer verilmiş durumda. 10 saniyelik kısa videoda oyuna dair herhangi bir detaya yer verilmemiş.

İsimde değişiklik gelebilir!

İddia olarak çoğu zaman gündeme gelen ancak doğru olması pek beklenmeyen oyunun ismi konusunda tanıtım ile birlikte farklı bir durum yaşandı. Zira iddialarda yeni serinin bir numara içermeyeceği ve sadece Battlefield olarak piyasada yer alacağı söyleniyordu. Resmi tanıtımda ve oyun için hazırlanan videoda da Battlefield 6 ifadelerine yer verilmemiş. Bu bakımdan piyasaya sürülecek yeni oyun sadece Battlefield olarak gelebilir.

Yeni Battlefield, 9 Haziran itibariyle bilgisayarların yanı sıra Xbox One ve PlayStation 4’te de yer alacak.

Oyun için Twitter üzerinden yapılan duyuru şöyle;

#Battlefield Reveal
June 9 pic.twitter.com/DvNEcCDtPg — Battlefield (@Battlefield) June 1, 2021




Battlefield 6 için sahte sızıntılar yayılıyorBattlefield 6 için sahte sızıntılar yayılıyor

PAYLAŞ