Battlefield 6'dan ilk görüntüler geldi - Haberler - indir.com

Battlefield 6'dan ilk görüntüler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-04 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler video oyunlarından Bettlefield yakında yeni serisiyle oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuncular tarafından merakla beklenen Bettlefield 6’ya dair ekran görüntüleri ise bugün ortaya çıktı.

1942 senesinde serinin ilk oyunun yayımlanmasının ardından Bettlefield neredeyse oyun dünyasını domine etmişti. Bilgisayar oyunlarının ilk çıkmaya başladığı dönemlerde  hayatımıza giriş yapan Bettlefield’ın popülerliği yıllara meydan okuyor. 2018 senesinde yayımlanan beşinci oyun hem grafikleri, hem de hikayesiyle serinin sevenlerini bir kez daha hayran bırakmıştı.

Battlefield 5'e Bu Hafta Yeni Bir Güncelleme Daha GeliyorBattlefield 5'e Bu Hafta Yeni Bir Güncelleme Daha Geliyor

Beşinci oyunun piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra altı oyunun yolda olduğu öğrenilse de oyunun ne zaman yayımlanacağı bilinmiyordu. Ancak bugün yayımlanan Bettlefield 6 görüntüleri oyunun önümüzdeki sene ya da en geç 2023 senesinde çıkış yapabileceğini gösteriyor.

Battlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyor

Bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Bettlefield 6’nın nihayet ilk ekran görüntüleri yayımlandı. Bildiğiniz üzere daha önceki gelen sızıntılarda oyun hakkında bazı mekanik detaylar ve oyunun öyküsü ortaya çıkmıştı. Bunun yanı sıra EA Games tarafından yapılan bazı açıklamaların dışında oyunun haritasına dair dedikodular kulağımıza gelmiş, haritaların çizimleri bile ortaya çıkmıştı. Bu çizimlerden yola çıkarak yeni seride adada olduğumuz ve bu adadaki yaşanacak fırtınadan söz ediliyordu ki bugün paylaşılan görseller de bu sızıntıları doğrular nitelikte oldu. Daha önce çizimleri sızdırılan oyunun iki adet ekran görüntüsü sızdırıldı.

Battlefield 6 ekran görüntüleri ilk kez ortaya çıktı

Hatırlarsanız birkaç ay önce Battlefield’ın yeni serisinin günümüzden 10 yıl sonrasında geçeceğine dair bazı söylentiler gelmeye başlamıştı. Askeri robotlar, gelişmiş dronelar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki karşılaşabileceğimiz ekipmanları içereceği söylenen Bettlefield 6’nın hikaye modunda da taraf seçme gibi özelliklere sahip olacağı da sızdırılan bilgiler arasındaydı.

Bugün paylaşılan ekran görüntülerinin ise oyunun fragmanına yönelik bir sızıntı olduğu düşünülüyor. Tom Henderson tarafından paylaşılan görüntüler Bettlefield 6’ya ait. Öncesinde Tom Henderson yayımlanacak fragmanının bir ıssız adada başlayacağını zaten söylemişti. Bu ekran görüntülerinde de daha önce pek çok kez sözü geçen adayı ilk kez görmemizi sağladı. İkinci resimde ise kokpit içerisinde yer alıyoruz ve hemen önümüzde bir füze dikkat çekiyor. Çoklu oyuncu modunun toplamda128 kişi destekleyeceği belirtilen Battlefield 6’nın ne zaman çıkış yapacağı ise henüz kesinleşmedi.

 


Battlefield 6 beklenenden erken çıkabilirBattlefield 6 beklenenden erken çıkabilir
EA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldıEA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldı

PAYLAŞ