Battlefield 6 için sahte sızıntılar yayılıyor - Haberler - indir.com

Battlefield 6 için sahte sızıntılar yayılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 10:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Battlefield 6 ile ilgili sahte sızıntılar gündeme gelmeye başladı.

Battlefield serisinin yeni oyunu şimdiden oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırmış durumda. Hatta geçtiğimiz günlerde oyunun ekran görüntüleri ile birlikte kısa kısa internete düşmüştü. Battlefield 6 için ilk olarak oyunun hikayesi ve oynanış detayları karşımıza çıkmış, sonrasında bu sızıntıları destekleyen ekran görüntüleri ve oyuna ait bazı videolar internete düşmüştü. Elbette tüm bu sızıntıların bir pazarlama taktiği olduğunu düşünen oyuncular da epey çoğunlukta. Aslına bakarsanız sızıntılar sonrasında DICE ve EA Games'in sessiz kalması da bunu destekleyen bir yapı oluşturdu. Ve çok geçmeden oyunla ilgili sahte sızıntılar gündemi meşgul etmeye başladı. Büyük bir ihtimalle Battlefield 6’nın resmi duyurusuna kadar olay iyice iç içe girecek.

Battlefield 6 beklenenden erken çıkabilirBattlefield 6 beklenenden erken çıkabilir

Battlefield 6 sahte sızıntılar gelmeye başladı

Battlefield 6 hakkında ortaya çıkan yeni sızıntıya bakarak detaylı bir kurgu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Açıkçası sızıntıları ilk gördüğümüzde bizlerde gerçek olduğunu zannetmiştik. Ama video detaylı bir şekilde bakıldığında bazı görüntülerin daha önceki görüntülerden anımsanması kafaları karıştı. Öncelikle videodaki robotların Boston Dynamics robot görüntüleri olduğu saptanmış durumda. Boston Dynamics robotik alanda çalışmalar yürüten ve oldukça bilinen bir şirket.

Diğer dikkat çeken detay ise fırtına oldu. Videoyu dikkatli bir şekilde izleyen bir oyuncu bu fırtına sahnesini hatırladığını düşünerek Youtube'a aklına gelen ilk aramayı yaparak "Unreal Engine Storm" aramasını yazmış. Ve sonuç ne yazık ki Battlefield 6 videosuyla aynı.

Battlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyor

Tüm bu bilgiler göz önüne alındığında ise yayımlanan demolar için bilinen bazı videolar ile ortaya başarılı bir kurgu oluşturulduğu ortaya çıkıyor. Tabi ki de yayımlanan bu video ilk olsa da ne yazık ki son olmayacak gibi duruyor.

Bazı bilgiler gerçek

Daha önceki sızıntılarda oyunun günümüzden 10 yıl sonrasında geçeceğine dair bir söylenti ortaya çıkmıştı. Bu da oyunda Boston Dynamics robotları gibi farklı robotların yer alacağını gösteriyor. Yani oyunun askeri robotlar, gelişmiş dronelar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içereceği hakkındaki bilgilerin büyük bir olasılıkla doğru olduğunu söyleyebiliriz.  Ayrıca Battlefield 6'nın bir geçiş oyunu olacağı daha önceden resmi olarak kesinleşen bilgiler arasındaydı. Yani oyun PC, PS5 ve Xbox Series X gibi platformların yanı sıra bir önceki nesil konsolları için de yayımlanacak. Buda oyuncuları sevindirecek ve seri tutkunlarını tatmin edecek kesin bilgiler arasında.

 


EA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldıEA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldı
Battlefield 6'dan ilk görüntüler geldiBattlefield 6'dan ilk görüntüler geldi

PAYLAŞ