Battlefield 6 Haziran ayı içinde oyunseverlerle buluşabilir - Haberler - indir.com

Battlefield 6 Haziran ayı içinde oyunseverlerle buluşabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-12 10:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bir süredir oyuncuların heyecanla beklediği Battlefield 6 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. sızıntılarla gündemden düşmeyen oyunla ilgili geçtiğimiz saatlerde Electronic Arts resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. "Soon" kelimesiyle uyaklı olan bir kelimenin "boom" olduğu notunu düşen yazan oyun geliştiricisi, araya "june" göndermesini sıkıştırdı.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden olan Bettlefield, bu seneye damgasını vuracak gibi duruyor. Henüz çıkış yapmadan bir fenomen haline gelen Battlefield 6 yakında oyun mağazalarındaki yerini alabilir gibi duruyor. Video oyun pazarının en büyük şirketlerinden biri olan Electronic Arts, Battefield 6 için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Oyun dönem dönem sızıntılarla gündeme gelse de bugüne dek geliştirici ekip oyun hakkında hiçbir ipucu vermemişti ama uzun süreli sessizlik bugün bozdu.

Battlefield 6 beklenenden erken çıkabilirBattlefield 6 beklenenden erken çıkabilir

Video oyun pazarının en sevilen savaş oyunlarından olan Battlefield bugüne kadar oyuncuları 1. Dünya Savaşı ile 2. Dünya Savaşı başta olmak üzere pek çok gerçek cephenin yanı sıra hayali savaş cephelerine de götürmüştü. Senelerdir merakla beklenen oyun için geliştirici ekip de oyuncuların bu bekleyişini karşılamak adına ellerinden geleni yapıyor.

Battlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyor

Ne zaman çıkacağı merakla beklenen oyun hakkında bugün Electronic Arts’ten bir mesaj geldi. Twitter hesabında oyunla ilgili bir paylaşım yapan geliştirici ekip, oyunun çıkış tarihi hakkında ipucu vermiş gibi görünüyor. Electronic Arts’ın paylaşımına baktığımızda, "soon" kelimesiyle uyaklı bir kelime olan "boom" denildiğini görüyoruz. Araya da "June", yani haziran ibaresi sıkıştırılmış durumda. Bu da oyunun 6 Haziran’da oyunseverlerle buluşabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Battlefield hakkında Twitter’dan yapılan paylaşım, oyunun tutkunlarını da bir hayli heyecanlandırdı. Uzun bir süredir Bettlefield 6’yı bekleyen oyuncular artık bu bekleyişin son bulmasını istiyor. Bu meraklı bekleyiş 6 Haziran’da son bulacak mı? Bu sorunun yanıtını da hep birlikte göreceğiz.

 


EA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldıEA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldı
Battlefield 6'dan ilk görüntüler geldiBattlefield 6'dan ilk görüntüler geldi

PAYLAŞ