Battlefield 6 beklenenden erken çıkabilir - Haberler - indir.com

Battlefield 6 beklenenden erken çıkabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-03 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

FPS oyunu denildiğinde ilk akla gelen serilerden biri olan Battlefield, yakın zaman içerisinde oyuncularla yeniden buluşma gerçekleştirmeyi hedefliyor. Electronic Arts tarafından dün akşam aktarılan bilgilere göre CEO Andrew Wilson, şirketin bu yıl topyekün savaşın içine girileceği yeni bir Battlefield oyunu çıkaracağının bilgisi verildi. Konuşmanın devamında ise Battlefield 6 tanıtım tarihi ile ilgili bir takım açıklamalarda bulundu. Battlefield 6 hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Battlefield 6 hakkında yeni bilgiler geldi

CEO Andrew Wilson, yapım aşamasında olan yeni nesil platformların gücünden tam olarak faydalanıldığını belirtti. Görsel olarak üst düzey bir oyun çıkmasına ek olarak, oyunda ışın izleme ve DLLS gibi teknolojilerin bulunması bekleniyor. Bunun yanı sıra Wilson, bir sonraki Battlefield oyununun her zamankinden daha fazla oyuncu ile beraber eşi görülmemiş büyüklükte haritalar içeriğini de ekledi. 

Battlefield 5 Battle Royale modu göründü!Battlefield 5 Battle Royale modu göründü!

Heyecanla beklenen FPS oyunu Battlefield 6 tanıtım tarihi hakkında açıklamalarına devam eden Wilson, oyun üzerinde çalışmalara devam eden ekibin odaklandığı ve oyunun baharda ortaya çıkmasını planladığı da belirtildi. Şu an için herhangi bir gecikmenin olmadığını dile getirilirken, geliştirici ekibin programın ilerisinde dahi olduğu belirtildi. 

CEO Andrew Wilson tarafından konu hakkında yapılan tam açıklama, “Önümüzdeki aylarda, topyekün askeri savaşa dönüşün olacağı bir sonraki Battlefield oyunu da dahil olmak üzere planlarımız hakkında daha çok şey paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Oyun, her zamankinden daha fazla oyuncu sayısıyla devasa savaşları hayata geçirmek için yeni nesil platformların gücünden tam olarak yararlanıyor. Eşi görülmemiş ölçekte haritaların yer aldığı bir sonraki Battlefield sürümü, serinin bilindiği tüm yıkımı, araçları ve silahları alıp başka bir seviyeye taşıyor. Oyunu baharda ortaya çıkaracak ve 2021 yılının tatil sezonunda oyuncularımız için belirleyici bir Battlefield deneyimi sunacağız.” şeklinde.


Battlefield V'in, Tides of War bölümü ile ilgili detaylar geldiBattlefield V'in, Tides of War bölümü ile ilgili detaylar geldi
Battlefield 5'e Bu Hafta Yeni Bir Güncelleme Daha GeliyorBattlefield 5'e Bu Hafta Yeni Bir Güncelleme Daha Geliyor
Battlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyorBattlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyor

PAYLAŞ