Battlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyor - Haberler - indir.com

Battlefield 6, 2021'de çok iddialı geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-06 22:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Aksiyon ve FPS oyunu denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden birisi de Battlefield oluyor. EA tarafından yapılan son açıklamalara göre ise Battlefield 6, gelecek yılın sonbahar dönemi ile beraber yayınlanmış olacak. Bu yeni oyun, yeni nesil konsolların sunduğu teknolojik özelliklerden de yararlanacak. Dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinden olan Electronic Arts, dün gece yaptığı mali durum toplantısı esnasında gelecek yıl sunulacak olan Battlefield 6 hakkında bazı detay bilgileri de verdi. Yapılan açıklamalar kapsamında DICE’in yeni Battlefield oyunu, 2021 Sonbaharı ile beraber oyuncular ile buluşacak.

Bu noktada EA, açıklamaları esnasında DICE’in “Battlefield için gerçek bir yeni nesil vizyona” sahip olduğunu belirtse de, oyunun hangi platformlara  yayınlanacağını açıklamadı. Battlefield 6, yeni nesil ile eski nesilin kesişmiş olduğu bir çapraz platform da olabileceği düşünülüyor. Diğer yandan PlayStation 5, Xbox Seres X ve PC’de yayınlanan yeni bir sürüm olabileceği de düşünülüyor.

Ubisoft yeni Battle Royale oyununu duyurduUbisoft yeni Battle Royale oyununu duyurdu

Battlefield 6, yeni nesil konsollar ile PC’ye gelecek

“DICE, daha önce görülmemiş ölçekte yeni bir Battlefield oyunu geliştiriyor.” Olarak  belirten EA, “Yeni nesil konsollardaki teknik gelişmeler, ekibin marka(Battlefield) için gerçek bir yeni nesil vizyon sunmasını mümkün kılıyor. Şirket içi uygulamalı oyun testleri devam ediyor ve ekip, oyun için çoğunlukla olumlu geri dönüşler alıyor.”  Dedi. Ayrıca EA’nin açıklamaları esnasında “yeni nesil” ifadelerine odaklanması, Battlefield 6’nın serinin önceki oyunlarına göre yeni mekanikler ve çok daha iyi bir oyun deneyimi sunacağına dair beklenti oluşturuyor.

Diğer yandan EA’in 2021 ilk çeyrekte yeni Battlefield 6’nın lansmanını gerçekleştirmesi ve hangi platformlar için çıkış yapacağını duyurması bekleniyor. Bu noktada yeni nesil konsollardan olan Xbox Series X ve Series S’in 10 Kasım’da ve PlayStation 5’in ise 12 Kasım’da resmen satışa çıkacağını belirtelim.  


PUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyorPUBG satış rakamları Battle Royale piyasasını özetliyor

PAYLAŞ