Battlefield 5'in Geliştirilme Aşamasında Olduğu Onaylandı - Haberler - indir.com

Battlefield 5'in Geliştirilme Aşamasında Olduğu Onaylandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-14 16:00:58
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Oyun dünyasında FPS türünün en başarılı örneklerinden biri olan Battlefield serisinin sıradaki oyunu gün yüzüne çıktı. DICE'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada yeni bir Battlefield oyununun geleceği duyuruldu.

Oyun dünyasının en çok sevilen ve en çok kitleye sahip oyun serilerinden biri olan Battlefield, hatırlayacağınız üzere 2013 yılının Ekim ayında Battlefield 4 ile oyun severlerin karşısına çıkmış, ardından uzun bir sessizliğe bürünmüştü. Bundan yaklaşık iki yıl sonra 2015 yılında Battlefield: Hardline oyunu ile sektöre geri dönen geliştirici firma ne yazık ki bu oyunuyla da beklediği başarıyı elde edememişti.

Geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden yapılan bir açıklama ile DICE'ın 2016 yılı için yeni bir Battlefield oyunu piyasaya sunacakları iddiası ortaya çıkmıştı. Bugün ise FPS dünyasının en sevilenlerinden biri olan Battlefield'ın yeni oyununun geliştirilme aşamasında olduğu onaylandı.

İsveç merkezli DICE firmasının geliştirici direktörü Dan Vaderlind kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Çeşitli söylentilerle gündeme gelen sıradaki Battlefield oyunu doğrulayarak, çalışmalara başlandığını açıkladı.

Vaderlind oyunun içeriği ve çıkış tarihi hakkında detaylı bir açıklama yapmadı ancak geliştirici ekibin her yıl düzenli olarak bir Battlefield oyunu piyasaya sunduğunu dikkate alırsak Battlefield 5'in önümüzdeki yılın içerisinde piyasaya çıkış yapması bekleniyor.





PAYLAŞ