Battlefield 5'e giriş yapan oyunculara hediye verilecek! - Haberler - indir.com

Battlefield 5'e giriş yapan oyunculara hediye verilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 11:25:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Battlefield 5'in yapımcısı DICE, oyuna ilk hafta giriş yapacak olan oyunculara iki adet oyun içi görünümü hediye edecek. Bu hediyenin sebebi olarak, oyunun ileri tarihte yayınlanması olarak gösterildi.

Battlefield 5'e giriş yapan oyunculara hediye verilecek!

DICE, bu oyunun çıkış tarihini ilk olarak Ekim ayı olduğunu söylemişti. Ancak bu planlar istendiği gibi gitmedi. Oyunun resmi olarak çıkış tarihi 20 Kasım'a ertelendi. Oyuncuların bu sabırlı bekleyişini hediye ile ödemek isteyen DICE, sosyal medya üzerinden bir duyuru yaptı. Stackholm'deki DICE ofisinde genel müdür olan Oscar Gabrielson'ın gerçekleştirdiği bu duyuru, Battlefield 5 oyunun yayınlanmasının ardından, ilk hafta oyuna giren oyunculara bir Oscar Mike kaskı ve Oscar Mike amblemi verilecek. 2018 yılının en çok beklenen oyunları arasında yer alan Battlefield 5, hem oynanışıyla hem de büyüleyici grafikleri ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. EA firmasının benzersiz bir savaş deneyimi sunacak olan bu oyunu için gerekli tüm bilgiler verildi.

Battlefield V ön siparişe açıldıBattlefield V ön siparişe açıldı

Battlefield 5 Sistem Gereksinimleri

  • 64-Bit Windows 7 veya üstü işletim sistemi
  • AMD FX-6350K işlemci
  • Intel Core i5 6600K işlemci
  • 8 GB RAM
  • AMD Radeon HD 7850 2GB
  • Nvidia GeForce GTX 660 2 GB
  • DirectX 11.0
  • 50 GB Depolama alanı

19 Ekim olarak belirlenen çıkış tarihini biraz daha ileri alan şirket, oyunculara ilk hafta girdikleri için bazı ödüller verecek. Oyunun içeriğinin 2. Dünya Savaşı'na dönmesi ve oyuncuların rahatsızlık duyduğu Premium Pass'i kaldırıyor olmasından dolayı oyuncular oldukça memnun. Ayrıca oyun içerisinde efekt seslerden tutun çeşitli çevresel detaylar incelendiğinde şirketin oldukça iyi bir iş yaptığını görüyoruz. Oyuncular Battlefield 5 oyunundaki içeriklere DLC satın almadan sahip olabilecekler. Kozmetik taraflarında yenilikleri sadece askerlerle sınırlamayan şirket, araçlar ve silahları özelleştirme imkanı sunacak. Bu detaylı özelleştirmeler sayesinde kullanıcılar istedikleri şekilde silah ve araçları tasarlayacaklar. İçerisinde son dönemlerin en çok konuşulan oyun modu olan Battle Royale moduyla birlikte gelecek oyun, Battlefield hayranlarını oldukça heyecanlandırmışa benziyor. Özellikle şirketin bu mod hakkında resmi bir video paylaşması ile birlikte oyuncular sabırsızlıkla bekliyor. 


BATTLEFIELD 2142 DELUXE EDITION sistem gereksinimleriBATTLEFIELD 2142 DELUXE EDITION sistem gereksinimleri
Rage 2'de Battle Royale modu olmayacakRage 2'de Battle Royale modu olmayacak
Fortnite Battle Royale Sistem GereksinimleriFortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ