Battlefield 5'e Bu Hafta Yeni Bir Güncelleme Daha Geliyor - Haberler - indir.com

Battlefield 5'e Bu Hafta Yeni Bir Güncelleme Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 13:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sevilen aksiyon ve FPS oyunu Battlefield V için yeni güncelleme bu hafta içerisinde yayınlanacak. Güncelleme PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına eş zamanlı olarak gelecek ve EA DICE tarafından Reddit üzerinden güncellemeye yönelik bazı detaylar paylaşıldı. Tides of War Chapter 3 Trial by Fire Update başlığı altında paylaşılan güncelleme notlarına göre Battlefield V’nin yeni güncellemesi silahlar, araçlar, teçhizatlar, haritalar, modlar, firestorm, kullanıcı arayüzü ve ekran göstergeleri gibi içerikler barındırıyor. Diğer yandan PC ve Xbox One platformlarında yer alan hatalar için özel hata çözümleme ve denge ayarları ile beraber iyileştirmeler bulunacak.

Battlefield V Yeni Güncelleme Detayları

Call of Duty'nin Battle Royal modu 1 ay ücretsizCall of Duty'nin Battle Royal modu 1 ay ücretsiz

Gelecek ve iyileştirmeler olacak bu konular haricinde bazı oyun içi değişiklikler de olacak. Buna göre araçlarda Staghound aracının tepesindeki silahın kontrolü yeniden konuşlanmak için hamle yapan oyuncu yaralı konuma düşmeyecek. Diğer değişikliklerde ise Ju 88C’nin gözetleme kamerası yeniden ikmal edilebilecek, Blenheim bombaların artık 250 ve 500lb yerine 500 ve 1000lb ağırlıklarına getirilmesi daha etkili bir bombardıman uçağı haline getirilmiş oluyor. 50 kalibrelik silah geliştirmesinde ön kısımdaki silah 50 kalibrelik ile değiştirilebilecek. Ayrıca 38t için AP yuva yerleri ve kara mayınların yerleri değiştirilerek 20 mm AP mermilerine AP top izleyicinin eklenmesi gibi değişiklikler bu güncelleme de yer alacak.

Diğer yandan Panzerstorm haritasında bulunan Breakthrough modundaki piyadeleri tanklara karşı korumak için köyün çevresindeki siperlerin ve ağaçların HQ ile A bayrağı arasına daha fazla çalı ve ağaç ekleniyor. Güncelleme ile Rush modunda Arras haritasının ilk bölgesindeki toplar bir defa yok edildiği zaman tekrardan inşa edilebilecek. Ayrıca Firestorm modunda oyuncular aracın içinde ölen takım arkadaşlarını diriltebilecekler. Mini haritada ise yeni fonksiyonların yer alması yenilikler arasında bulunuyor.


Battle Royale Oyunlar Gerçek Dünyaya mı Taşınıyor?Battle Royale Oyunlar Gerçek Dünyaya mı Taşınıyor?
Battle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi AzalıyorBattle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi Azalıyor

PAYLAŞ