Battlefield 5 Battle Royale modu göründü! - Haberler - indir.com

Battlefield 5 Battle Royale modu göründü!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-22 11:51:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Battlefield 5 için planlanan battle Royale modu ile ilgili ilk tanıtım yayınlandı. İşte Battlefield 5 ile ilgili ilk izlenimler.

Battle Royale türünün çok popüler hale gelmesi, diğer oyunların da bu yöne kaymasına neden oluyor. Öyle ki Battlefield 5 için yapılan son açıklamalarda oyun içine battle Royale modunun geleceği belirtilirken, konuyla ilgili çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi. Konuyla ilgili yayınlanan fragman sayesinde oyuna ilgi duyan kişilerin Battlefield 5 için ilk izlenimleri edinmesi de mümkün oldu.

Battlefield 5 hakkında yeni bilgiler verildiBattlefield 5 hakkında yeni bilgiler verildi

Battlefield 5 battle royale nasıl geliyor?

Battlefield 5 için geliştirilen bu özel mod, oyunda firestorm olarak adlandırılıyor. Bu bakından oyunda bu özel modu denemek isteyenlerin firestorm bölümüne geçiş yapması gerekiyor. Oyun için bu modda dikkat çeken detaylar arasında araçların oldukça çeşitli olması göze çarpıyor. Bunun yanı sıra özel görevlerin bulunduğu oyun, oyuncuların avantaj elde etmesi adına oyundaki diğer oyuncuların yanı sıra farklı oyun içi özellikleriyle de mücadele etmesini sağlıyor.

Battlefield 5 için en büyük harita geliyor!

Firestorm ile birlikte oyunda yaşanan bir diğer değişik ise harita. Öyle ki bugüne kadarki en büyük harita olarak dikkat çeken firestorm haritası, oyuncuların çok geniş bir alandaki mücadelesine sahne olacak. Haritanın büyük olması aynı zamanda oyuncuların araç gereksinimi daha da arttıracak.

Battlefield 5 Battle Royale modu ne zaman geliyor?

Battlefield 5 için yapılan yeniliklerin 25 Mart tarihi itibari ile oyuna eklenmesi bekleniyor. Fakat bu konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmış değil.

Battlefield 5 için yayınlanan fragman ise şöyle;

Bu mod sonrasında Battlefield 5’in diğer battle royale oyunları ile nasıl bir yarış içerisinde olacağı ve öne geçip geçemeyeceği ise merak ediliyor. 

Battlefield 5 Sistem Gereksinimleri!


Oyuncuların nefesini kesen Battlefield 5 fragmanıOyuncuların nefesini kesen Battlefield 5 fragmanı

PAYLAŞ