Battlefield 2042'nin açık beta tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Battlefield 2042'nin açık beta tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-30 13:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

DICE tarafından sunulması heyecanla beklenen Battlefield 2042'nin beta sürümü duyuruldu. Ekim ayının ilk günlerinde gerçekleşecek olan beta programında oyunu ön sipariş şeklinde satın alan ya da oyunun koduna sahip olan oyunseverler, oyunu deneme imkanı elde edecekler. 

Electronic Arts tarafından yayıncılığı üstlenen ve DICE tarafından geliştirilen Battlefield 2042, oyuncular için büyük bir heyecan yaratmış durumdadır. Serinin önceli yıllarda geçen 2 oyunun ardından bu sefer gelecek yıllara götürecek olan Battlefield 2042, yeni oynanış elementleri ile 19 Kasım tarihinde sunulacak. Bundan önce beta süreci ile adından söz ettiren bu oyunun beta tarihi netlik kazandı. Yakın bir zaman içerisinde gerçekleşecek olan bu süreç içerisinde belirli Battlefield'ın alanlarını kontrol altına alabilir be elinizde tutmaya yönelik hareket ettiğiniz ikonik Conquest modu, yeni nesil dokunuşlarla çok daha heyecan verici olacak.

Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   

Battlefield 2042, 5 Ekim ön indirimle sunulabilir

Oyun ön indirimleri 5 Ekim tarihinde başlayacak. Bunun ardından ise ön sipariş şeklinde tercih eden kullanıcılar, 6 Ekim tarihinde başlayacak olan erken erişim ile oyunu daha önce deneyimleme imkanı elde edecek. Açık beta ise 8 Ekim günü başlayacak. Erken erişim ve açık beta, 9 Ekim tarihine kadar açık kalacak. 10 Ekim tarihinde ise beta programına son verilecek. Söz konusu bu yeni haritada 128 kişiyi 64 kişilik gruplar halinde oyuncuların karşı karşıya geleceği bu oyunda, önceli konsollarda gruplarda olan kişi sayısını 32'ye kadar düşürecek. Bu da oyunun konsol versiyonlarında geriye dönük beraber oynama desteği de bulunmayacak. 4 farklı karakter sınıfına erişebilecek oyuncuların seçebileceği karakterler şu şekilde:

Rus bir makinist olan Boris

Güney Afrikalı bir keskin nişancı olan Casper

Sağlık ve destek sınıfından Falck

Kancalı bir silahla gelen Mackay

Oyuncuların beğenisine sunulacak olan Orbital haritası üzerinde ön plana çıkan detay şu şekildedir; otonom bir roket fırlatma sekansı, elektrik direkleri arasındaki zorlu ancak bir o kadar heyecanlı olan geçişler, zor mevsim şartlarında araç çatışmaları ve savaşın gidişatını etkilemeye yönelik tasarlanan öğeler bulunuyor. Battlefield 2042 adlı oyunun erken erişimine ulaşmak için ön siparişten satın almış olmanız ya da oyun koduna sahip olmanız gerekir. 

 


Battlefield 2042'de yer alacak harita ve modlar belli olduBattlefield 2042'de yer alacak harita ve modlar belli oldu
Battlefield 2042'nin sistem gereksinimleri ortaya çıktıBattlefield 2042'nin sistem gereksinimleri ortaya çıktı
Tüm Battlefield 2042 Silahları Ve Araçları SızdırıldıTüm Battlefield 2042 Silahları Ve Araçları Sızdırıldı

PAYLAŞ