Battlefield 2042'de yer alacak harita ve modlar belli oldu - Haberler - indir.com

Battlefield 2042'de yer alacak harita ve modlar belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-24 14:00:12
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

EA Play Live sunumunda Battlefield 2042 için yeni oyun modları ve tarihler paylaşıldı. Tanıtımda en çok dikkat çeken yeniliklerden birisi ise Battlefield Portal isimli sistem oldu. 

Battlefield 2042, oyun dünyasının son dönemlerde odaklandığı en popüler oyunlardan birisi. EA tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen EA Play etkinliğinde yer bulan Battlefield 2042, sanıldığından çok daha gelişmiş özelliklere sahip olacak. Oyun için paylaşılan ilk tanıtım videosu ile büyük bir popülerlik kazanan Battlefield 2042, Battlefield Portal ile birlikte oyundaki heyecanın daha da artmasını sağlayacak. Zira yeni oyunda serinin önceki oyunlarını göz ardı etmeyen EA, Portal adını verdiği sistem sayesinde önceki oyunlardaki harita, silah ve araçların Battlefield 2042’ye taşınabileceği aktardı. Buna göre oyuncular Bad Company 2 ve Battlefield 3’te yer alan harita, silah ve diğer araçları yeni oyuna ekleme şansına sahip olacak. Karakterlerin de geçiş yapacak olması, tarihsel süreçte dönemin en iyi karakterlerinin karşı karşıya gelmesini sağlayacak. 

Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   

Oyunda yer alacak bir diğer yenilik ise Hazard Zone. Özel bir oyun modu olarak tanıtılan Hazard Zone, ilerleyen dönemlerde oyuna eklenecek Battle Royale’de oynanacak modlardan birisi olacak. 

Battlefield 2042'de yer alacak yenilikler neler?

Web tabanlı uygulama olarak tanıtılan portal ise oyunun çok daha gelişmiş ve kişisel özelliklere sahip olmasını sağlayacak. Kullanıcıların kendi haritalarını oluşturmasını ve geliştirilmesini sağlayacak olan Battlefield Portal, böylece oyunda daha farklı ve özel haritaların olmasını mümkün hale getirecek. Açıklamaya göre 10’u aşkın harita, 40'tan fazla silah ve 30'dan fazla araç gereç yeni sistemde yer alacak.

Battlefield 2042'de sınırlar tamamen kaldırılıyor!

Oyun için aslında en büyük yeniliklerden birisi Portal olarak adları adlandırılan sistemin geliştirilmesi. Oyunun uzun yıllar boyunca oynanmasını sağlayacak olan özellik kullanıcıların sürekli yeni modlar oluşturmasını sağlayacak. Diğer oyuncular ile paylaşma özelliğinin olması için özel bir web alanı oluşturan EA, böylece sınırları kaldırarak sınırsız oyun modu ve haritada yeni Battlefield 2042'nin oynanmasını sağlayacak.

Şirket tarafından yeni çıkacak yeni oyun için hazırlanan Portal tanıtımı şöyle;





PAYLAŞ