Battlefield 2042 için kapsamlı fragman yayınlandı - Haberler - indir.com

Battlefield 2042 için kapsamlı fragman yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 15:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Uzun zamandan beri merak edilen Battlefield 2042 için Electronic Arts’tan yeni bir fragman yayınlandı. Fragman ile birlikte oyuna dair pek çok detay da aktarıldı.

E3 2021 ile birlikte oyun dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Etkinlik öncesinde ne çok merak edilen oyunlardan birisi olan Battlefield 2042 için nihayet yeni haberler geldi.  22 Ekim 2021 tarihi itibariyle piyasaya sunulacak oyun öncesinde yayınlanan yeni bir fragmanda oyunun gelecekte geçeceği ve gelişmiş araçların kullanılacağı da netlik kazandı. Electronic Arts tarafından E3’te Pazar günü yayınlanan fragmanlarda asker robotlar, drone ve insansız araçlar gibi dikkat çekti.

Battlefield 2042 yeni fragmanında neler var?

Yeni fragman All-OutWarfare olarak adlandırılan yeni bir moda odaklanmış durumda. 128 oyuncunun katıldığı ve geniş bir haritada gerçekleştirilen savaşların sahne olduğu fragmanda, bugüne kadarki serilere göre çok farklı bir ortam ve savaş sahneleri oyuncuları karşılayacak. Katar’ın başkenti Doha’da geçen hikayede büyük bir çöl savaşa sahne oluyor. Çöl ortasında yer alan bir kum saati ise oyunda sürekli zorluklar yaratıyor. Oyunda önceki serilerden tamamen farklı bir uzmanlık sistemi de bulunacak. Fragman, diğer haritalardan da kısa kesitlerin sunulduğu görüntülerle sona erdirildi. Oldukça merak uyandıran bu fragman, şu ana kadar oyunculardan tam not almayı başarmış durumda.

Battlefield 2042 çıkış tarihi ile ilgili detaylar neler?

Battlefield 2042'nin 22 Ekim’de çıkacağı kesinlik kazanmış durumda. Konsol ve PC’lerde çıkacak oyun için Electronic Arts, Xbox One ve PlayStation 4'e yönelik özle vurgular yaptı. Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5 ve PC için tasarlanmış "yeni nesil" bir oyun olarak tanıtılan oyun, EA’nın da oyuna dair umutlarının yüksek olduğunu gösteriyor. Ön sipariş dönemi başlayan Battlefield 2042 için oyuncular şu anda sipariş verebilir durumda. Eski konsol serilerinde ve PC sürümü için 60 Dolar gibi ön sipariş fiyatı belirleyen EA, yeni nesil konsollarda ise fiyatı 70 Dolar’a çıkardı.

Battlefield 2042 için yayınlanan yeni fragman ise şöyle;

Beklentileri arttıran yeni versiyon için şimdi ise oyuncuların oyuna ne kadar ilgi göstereceği merak ediliyor.





PAYLAŞ