Battlefield 2042 hileleri şimdiden satılmaya başlandı! - Haberler - indir.com

Battlefield 2042 hileleri şimdiden satılmaya başlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Bu yılın Ekim ayı itibarı ile piyasaya sunulacak Battlefield 2042 henüz piyasaya sunulmamış olmasına rağmen hile satışlarıyla gündemde.

Oyun dünyasının uzun zamandan beri konuşulan oyunlardan bir tanesi olan Battlefield 2042, Ekim ayı itibariyle oyuncularla buluşacak. Şirket tarafından yapılan paylaşımlar ile oyun içi özelliklerine yönelik pek çok farklı detay paylaşılırken yaşanan son gelişme oldukça dikkat çekti. Bilgisayar korsanları henüz yayınlanmamış oyun için şimdiden hileleri satışa çıkardı ve oyuncuların hızlı bir şekilde oyunda avantaj elde edilebilmesi adına çeşitli hileleri kullanması önerildi.

18 Saatlik Test Sonrası Hile Geliştirdiler!

Bugüne kadar sadece 18 saatlik bir test süreci geçiren oyun için böylesine gelişmiş hilelerin hazırlanmış olması, farklı tartışmalara da yol açtı. Bir web sitesi üzerinden paylaşılan içeriklerde Battlefield 2024 oyununda kullanılabilecek duvar ve radar gibi pek çok farklı hile tanıtıldı. CharlieIntel tarafından tespit edilen web sitesindeki hileler, görünüşe göre Battlefield 2042 için saptanamayan açıklar üzerinden geliştirilmiştir.

“1.2 Milyon Müşterimiz Var”

Battlefield 2024 hileleri paylaşarak tüm dünyada dikkat çekmeyi başaran site, bugüne kadar 1.2 milyon kişiye satış yapmış durumda. Sadece Battlefield 2024 için değil, pek çok farklı oyun için hile geliştiren ekip, bugüne kadar hile kullanan hiç bir kişinin oyunlarda yakalanmadığını ve ceza almadığını da aktardı. Battlefield 2024 piyasaya sürüldükten sonra oyuncuların hileleri kullanılmaya başlayabileceğini de aktaran geliştiriciler, özellikle yeni bir yamanın çıkması halinde, çok hızlı bir şekilde güncellemenin yapılacağını ve hilelerin kullanılmaya devam edeceğini söylüyor.

Oldukça iddialı ifadeleri ile Battlefield 2042 oynamak isteyenleri hedefleyen ekibin, hilelerin çalışıp çalışmadığı bilinmese de dünya genelinde çok iyi bir reklam yaptığını söylemek değil mümkün. Ancak Battlefield serisinin bugüne kadarki piyasaya sürülen versiyonları göz önünde bulundurulduğunda, hilelerin çok yaygın bir şekilde kullanıldığı biliniyor. Oyundaki eşitliğin ortadan kaldırılması ve adil bir oyun deneyimi sunmaması nedeni ile geliştirici firmaya yönelik de zaman zaman ağır eleştiriler gelmişti. Duvarların arkasını görmek ya da radar üzerinden oyuncuların kolay bir şekilde takip edilmesi, hile yapan kullanıcıların oyun içerisinde çok ciddi bir avantaj yakalamasını sağlıyor. 





PAYLAŞ