Battlefield 1'in Ekim güncellemesi sunuldu - Haberler - indir.com

Battlefield 1'in Ekim güncellemesi sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-20 20:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Geçen yıl ortalama bu zamanlarda piyasaya sürülen Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı konusuyla oldukça beğeni toplayan bir oyun olmuştu. Kısa bir süre önce oyuna Ekim ayı güncellemesinin geldiği duyuruldu ve güncellemenin ayrıntılarına dair bilgi paylaşımında bulunuldu. Oyunda bir takım hataların olduğu biliniyordu ve oyun severler tarafından bu hatalar dile getiriliyordu. PS4, Xbox One ve PC için çıkan güncelleme büyük çoğunlukla hata düzeltmelerini içeriyor. Şu an için indirilebilir durumda olan güncellemeden yararlanmak isteyen oyuncuların, güncellemeyi kendilerinin indirmesi gerekiyor.

Güncellemeye dair yorum yapan Direktör Lars Gustavsson; ?Topluluğumuzdan gelen sürekli geribildirim ve İşlem sunucuları için başarılı matchmaking sağlanması için devam eden bir çabaya dayanarak, 40 oyuncu seçeneği devre dışı bıraktık. Sunucuların sadece 64 oyuncuya Yönelik İşlemleri desteklemesine izin vererek, maça katılma süreleri minimumda tutulduğunu ve aktif bir sunucuya katılma olasılığı önemli ölçüde arttığını tespit ettik. Amacımız, oyuncularımızı bu hayran favori modu altında birleştirmek ve sürekli daha fazla maç örneği sağlamaktır.? ifadelerini kullandı.

Güncellemenin detayları şöyle;

Genel

Bayonetlerin şarj edilmesi için, anahtar bağları eklendi. Düşman askerler ve dost askerlerde, dünya ikonlarının görünürlüğünün düzgün çalışmaması sorunu giderildi. Sunucu gecikmesine neden olacak sorunlar giderildi. Oyuncu kafalarındaki tarama iyileştirildi. Oyuncu rütbesi, parola korumalı sunucularda skorboardda görünecek.

Silah ve Gadget?lar

El bombası sesindeki hata düzeltildi. Martini Henry G98O'den, tarihsel anlamda oyuna uyum sağlamadığı için Osmanlı Standart Issue Tüfeğine çevrildi. Bayonet şarjı için, bas ve beklet seçenekleri eklendi. FA Otomatik Tüfeği için eksik amblem eklendi. 3P askerlerinin tek atış modunda otomatik silahlarından ses çıkmaması sorunu giderildi. Parabellum?un animasyon pozisyonuna uyması için uzunluğu 6.75'den 6.85'e yükseltildi.

Uzmanlık Alanları ve Görevler

Asker görevlerinde düzgün ilerleyememe sorunu giderildi. 10 Farklı Kademe Üyesini İyileştir?de bulunan problem giderildi.

Vasıta

Büyük bombardıman uçaklarında, 1. koltuktaki 3P kameradan bombacı silahlarının duyulmaması sorunu giderildi. Dağıtım ekranında dost bir asker ya da araç seçildiğinde, Seçilen simgenin etrafında sağlık durumu gösterilecek. Tsaritsyn katedralinde bulunan atlarda, aşırı parlak ve yel kuyruk düzeltildi. Uçak, askeri muharebe alanının dışındayken, kadronun üyesi tarafından kontrol edilen bir düzlemde çoğalan takım oyuncularının engellenmesi sorunu giderildi. Assault Truck'ın hassasiyeti, duyarlılık seçeneklerinden etkilenecek. Yerel oyuncu bir araçtayken, düşman ayak seslerinin çok yüksek sesle duyulması sorunu düzeltildi.





PAYLAŞ