Battlefield 1'e eklenecek haritalar ve içerik belli oldu - Haberler - indir.com

Battlefield 1'e eklenecek haritalar ve içerik belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-08 15:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun tutkunlarının gözde oyunlarından biri olmayı başaran Battlefield 1'in, yaz aylarında bir genişleme paketi çıkacağı biliniyordu. Paketle beraber oyuna yeni haritalar ekleneceği de verilen bilgiler arasındaydı. Merakla beklenen genişleme paketinin oyuna katacağı yeni haritalar ve paketin içeriği hakkındaki detaylar belli oldu. Daha öncesinde Nivelle Nights haritası duyurulmuştu. Nivelle Nights haritası, Haziran ayında oyuna Battlefield 1 season pass sahipleri için oyundaki yerini alacak.

Oyuna eklenecek olan bir diğer haritada, Prise de Tahure haritası olacak. Harita, Topluluk Test Ortamı'nda yayınlandıktan sonra oyuna eklenecek. Genişleme paketiyle beraber Battlefield 1'e eklenecek olan Prise de Tahure haritasına dair yapılan açıklama şu şekilde; 'Nivelle Taarruzu'ndan sonraki sonbahar döneminde geçen Prise de Tahure'da Fransız askerleri Butte-de-Tahure bölgesinde yeniden ele geçirdikleri tepeleri korumak için canla başla çabalıyor. Cephe hattındaki siper ağları, Alman fırtına askerleri ile Fransız akıncıları arasındaki çatışmalar nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan köylerin tam ortasından geçiyor. Çok yıpratıcı bir savaş, düşmanınızı bozguna uğratmak için uyum yeteneği ve taktikler hayati öneme sahip.'

Haritalar dışında oyuna eklenecek olan yeni içerikler de mevcut. Bu paketle beraber oyunda, yeni haritalar, yeni silahlar, Rus ordusu ve vasıtalar gibi yenilikler de eklenecekler. Bu yenilikleri içerisinde barındıran In the Name of the Tsar hakkındaki ayrıntılar, 10 Haziran itibariyle başlayacak olan EA PLAY 2017'de Battlefield 1 oyuncularıyla paylaşılacak. Genel anlamda oyunda yapılacak olan güncellemeler, bu ay içerisinde oyuna eklenecek.





PAYLAŞ