Battlefield 1'deki geliştiricilere özel silahlar CTE'de herkese açıldı - Haberler - indir.com

Battlefield 1'deki geliştiricilere özel silahlar CTE'de herkese açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-30 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yılın ses getiren oyunlarından biri olan Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı'nı konu edinerek, oyun tutkunlarının ilgisini çekmeyi başarmıştı. Oyunla alakalı olarak, oyun severlerin oldukça hoşuna gidecek bir haber geldi. Oyunda yer alan, oyuncuların kullanamadığı bazı özel silahların, birkaç gün önce oyunculara da açıldığı haberi verildi. Bu silahlar daha öncesinde sadece geliştiriciler tarafından kullanılıyordu. Fakat artık, oyunun CTE'sinde oyunculara da açıldı. Bu haberden sonra oyunda açılan silahlar C96 Export ve Howdah Pistol Sweeper isimli iki silah oldu. Daha oyuncuların kullanamadığı bu silahlar, artık oyuncular tarafından da kullanılabilecek.

Oyunda açılan silahlardan biri olan C96 Export'un, standart sürümü Medic sınıfı askerler tarafından kullanılabiliyordu. C96 Export artık herkes tarafından kullanılabilir duruma getirildi. Bu silahın hasar verme oranı, standart sürümünden çok daha fazla. Silahın kötü yanı ise zor kontrol ediliyor olması. Diğer ufak tefek farklıların da, YouTube içerik üreticisi Westie tarafından önemsiz olduğu söyleniyor.

Geliştiricilere özel olan bir diğer açılan silah da; Howdah Pistol Sweeper. Silah artık CTE'de oyunculara açılmış durumda. Bu silah, özellikle yakın mesafede etkili olan silahlardan birisi. Bununla beraber, Howdah Pistol Sweeper mermiler yerine fişek kullanıyor. Silahlar, herkese açılmış olsada, Battlefield 1'in ana tarafında bulunmuyor. Silahlara, oyunun CTE'sini oynayanlar ulaşabiliyorlar. C96 Export ve Howdah Pistol Sweeper'in Battlefield 1'e de eklenmesi, oyuncuların beklentileri arasında.





PAYLAŞ