Battlefield 1 ücretsiz olabilir - Haberler - indir.com

Battlefield 1 ücretsiz olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-20 12:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

EA, Battlefield 2042 çıkışı yaklaştıkça farklı gelişmeler ile oyunun gündemde kalmasını hedefliyor. Yeni gelen iddialara göre ise önümüzdeki hafta içerisinde Battlefield 1 oyunu ücretsiz olarak sunulmaya başlanacak.

Battlefield 2042, bugüne kadarki en yeni Battlefield deneyimini sunmayı hedefliyor. Electronic Arts tarafından bugüne kadar yapılan paylaşımlarda oyunun farklı özelliklerine vurgu yapılırken geçtiğimiz hafta özel bir tanıtıma yer verilmişti. Bu tanıtım ile birlikte oyuna dair merak edilen pek çok farklı detay açığa çıkarken şimdi gündeme gelen yeni iddialarda şirketin çok daha farklı planlarının olduğu öne sürüldü. Henüz resmiyet kazanmamış olsa da mevcut iddialar pek çok oyuncuyu umutlandırdı.

Battlefield 1 oyununun final ek paketi, Premium kullanıcılara sunulduBattlefield 1 oyununun final ek paketi, Premium kullanıcılara sunuldu

Sunucu kapasitesi arttırılmıştı

Battlefield 2042 için tanıtım yapıldıktan sonra oyuncular özellikle Battlefield 4 oyununa akın etmiş ve kısa süre içerisinde sunucu sorunları yaşanmaya başlanmıştı. Şirket ise hemen sunucu özelliklerini arttırarak talebe yanıt vermişti. Bu gelişme dahi kullanıcıları memnun ederken, yeni gelen iddialardaki bilgilere göre Battlefield 1 oyununun ücretsiz olarak sunulacak olması, kullanıcıları çok daha fazla memnun edecek. 

Konu ile ilgili iddialar ise Tom Henderson’dan geldi. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü isim Battlefield 1 ücretsiz olacak şeklindeki açıklaması kısa süre içerisinde sektörde dikkat çekti. Kullanıcı daha önce yaptığı paylaşımlarda ise özellikle Battlefield 2042 oyununa yönelik önemli açıklamalar yapmış ve ilk doğru bilgileri paylaşmıştı. Aynı isim tarafından Battlefield 1 oyunu için yapılan yeni paylaşımlarda, doğruluk oranı oldukça yüksek görülüyor.

Origin üzerinden dağıtılacak!

İddiada yer alan bilgilere göre Battlefield 1 oyunu bilgisayar oyuncuları için Origin üzerinden ücretsiz bir şekilde dağıtılacak. Planlamada konsol oyuncularına yönelik herhangi bir düzenleme görülmezken küçük bir ihtimal de olsa tanıtım da böyle bir sürprize yer verilebilir. Bu bakımdan şu anda gündemde olmasa da önümüzdeki günlerde yapılacak duyuru ile birlikte oyunun konsollarda da ücretsiz olacağı belirtilebilir.

Battlefield V ile büyük oyuncu kaybedilmişti!

Yeni oyun öncesinde şirket tarafından atılan bu adımların nedenini özellikle kaybedilen oyuncu kitlesinin geri kazanılması olduğu düşünülüyor. Özellikle Battlefield 5 oyunu sonrasında oyunu oynayan kitlenin büyük bir bölümü alternatiflere yönelmiş ve oyuncu kitlesinde ciddi bir düşüş görülmüştü.


Battlefield 1'i Tam 8K Çözünürlükte OynadılarBattlefield 1'i Tam 8K Çözünürlükte Oynadılar

PAYLAŞ