Battlefield 1 tamamen ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Battlefield 1 tamamen ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan duyumlar kapsamında Battlefield 1 oyununu ücretsiz olacağı gündeme gelmişti. Nitekim öyle oldu ve oyun Amazon Prime üyelerine özel tamamen ücretsiz hale geldi. Bununla beraber 2 Ağustos tarihinde Battlefield V oyunu da ücretsiz olacağı açıklandı. EA ve DICE tarafından geliştirilen popüler Battlefield serisi, bugüne kadar milyonlarca oyuncuya erişmiş durumda. Düzenli olarak yeni oyunlarını ve serisini duyuran şirket, son olarak Battlefield 1 ve Battlefield V ile karşımıza çıkmıştı. Her iki oyun da diğer Battlefield oyunlarında olduğu gibi tek oyunculu tarafta zayıf olsa da, online noktada kullanıcılara bir hayli yüksek oyun deneyimi sunabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk defa çıkan ve oyun dünyasını heyecanlandıran haber ile Battlefield sızıntıları ile ünlü isim Tom Henderson, yaptığı paylaşım ile Battlefield 1’in ücretsiz olacağını açıklamıştı. Bu sızıntı da gerçekleşti ve oyun Amazon Prime üyeleri için ücretsiz oldu.

Battlefield 2042 için kapsamlı fragman yayınlandıBattlefield 2042 için kapsamlı fragman yayınlandı

Battlefield 1 oyunu ücretsiz oldu

2016 yılında yayınlanan Battlefield 1, Amazon Prime Gaming üyeleri için tamamen ücretsiz oldu. Söz konusu Prime üyeleri Battlefield 1’i oynamak için kendilerine verilen kodu Origin üzerinden kullanarak oyunu kütüphanelerine dahil edebilecekler.

Battlefield 1 ücretsiz olarak nasıl alınır?

  • Buraya tıklayarak Amazon Prime Gaming’in Battlefield 1 sayfasına erişin ve hesabınıza giriş yapın.
  • Şimdi talep et kutucuğuna tıklayın.
  • Kod talep edin seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza gelen bu kodu kopyalayın ve bilgisayarınıza yüklü olan Origin uygulamasına girin.
  • Üst menüden Origin > Redeem Product Code seçeneğine basın.
  • Gelen kutuda kopyaladığınız kodu yapıştırın.

Battlefied 1 oyununa sahip olduktan sonra Battlefield V oyununun da 2 ağustos tarihinde Amazon Prime üyelerine ücretsiz olacağını belirtelim. Bakalım Amazon anlaşması ile beraber daha ne gibi oyunlar sunulacak göreceğiz.


Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   Battlefield 2042 güncellemesi çapraz oyun desteği getiriyor   
Battlefield 1 ücretsiz olabilirBattlefield 1 ücretsiz olabilir

PAYLAŞ