Battlefield 1 Premium Pass kısa süreliğine bedava - Haberler - indir.com

Battlefield 1 Premium Pass kısa süreliğine bedava

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 11:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

11 ile 18 tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak olan oyunun normalde fiyatı 50 Dolar. Oyunun Türkiye fiyatı ise 328 TL.

Destek sürecinin sonlarına yaklaşan Battlefield 1 için ücretsiz içerik sunmaya devam eden EA, Battlefield V’in yayınlanmasına çok kısa bir zaman kaldı. Battlefield 1’in şimdi de tam 4 DLC paketi içeren Premium Pass’ı ücretsiz olarak oyun severlere sunuyor. Donanımhaber’in yayınladığı bir haberde yer alan bilgiye göre daha önceden Battlefield 1’i satın alan fakat Premium Pass’a sahip olmayan oyuncular, kullandıkları işletim sistemine göre Origin, Microsoft ya da PlayStation Mağaza üzerinden Premium Pass’ı ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler. 11 ile 18 tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak olan oyunun normalde fiyatı 50 Dolar. Oyunun Türkiye fiyatı ise 328 TL. 11 ile 18 Eylül tarihleri arasında sistemine oyunu kaydeden oyun severler daha sonrasında da pakete sahip olacaklar.

Erken erişimde olan açık beta 6 Eylül TSİ 11.00 sularında herkese açılacak.

They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse DLC paketleri mevcut olan Premium Pass, Battlefield 1’in çıkışının ardından yayınlanan tüm içerikleri kapsayacak. Yeni mod ile beraber yeni haritalar, yeni oyun modları, Yeni operasyonlar ve yeni silahlar sizleri bekliyor. Electronic Arts ise bu hafta Battlefield V’in açık betasını düzenlemek için çabalıyor. Erken erişimde olan açık beta 6 Eylül TSİ 11.00 sularında herkese açılacak. Sürüme verilecek olan Betayı şu an PC, PS4 ve Xbox One platformlarında ön yükleme yapabilirsiniz ancak gene de saatini beklemek zorundasınız.





PAYLAŞ