Battlefield 1 oyununun final ek paketi, Premium kullanıcılara sunuldu - Haberler - indir.com

Battlefield 1 oyununun final ek paketi, Premium kullanıcılara sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2016 yılında piyasaya sürülen ve hala sevilerek oynanan Battlefield 1 için ek paket duyuruldu. Battlefield 1 için çıkarılması beklenen son ek paket Apocalypse, Elektronik Arts tarafından yapılan açıklamalara göre oyun severlere en kısa sürede sunulacak. Premium kullanıcılar tarafından erişim sağlanabilecek güncellemenin Premium olmayan kullanıcılara ise birkaç hafta sonra bu ek paketi oynayabilmelerine izin verilecek.  Oyuna, ek paketle birlikte gelecek olan üç harita var bunlar: Somme, Caporetto ve Passchendaele. Ek paket Apocalypse, oyunun ana konusunda olduğu gibi Birinci Dünya Savaşını konu alacak. Bu güncellemenin ardından oyun severler yeni bir güncelleme almayacaklar ancak Ekim ayında çıkarılması planlanan yeni  Battlefield oyununu beklemeye koyulacaklar.

Apolcalypse paketi ile birlikte iki özel hava deneyimi yaşayarak Londra semalarında uçacaksınız. Ceza da Alman hava gemisine saldıracak veya onu savunacaksınız, akıncılarda ise tüm sınıfları ve birden fazla behemotla gökyüzünde çatışmalara katılacaksınız. Hansa Brandenburg GI ve Airco DH10 adındaki iki uçağı kullanabileceksiniz. Gökyüzünde sürecek olan Apolcalypse tehlikeli it dalaşlarına sahne oluyor. Caporetto savaşında olduğu gibi kullanılan taktikler ile hareket ederek yeni LivensProjektor ile düşmanlarınızı zehirli gazlar ile öldürebilirsiniz. İlerlemelerle birlikte yeni silahları açabilir ve Hizmet hedeflerini tamamlayarak uzmanlık kazanabileceksiniz.

Pro kullanıcıyım diyorsanız ayrıca acı uzmanlığı ile askerlerinize çeşitli zorluklar koyabilir, Ölümlülük özelliğini aktif ederek her doğuşunuzda 200 puan kaybedebilir ve savaş alanında ölümüne mücadele ederek yeni Künyeleri, Hizmet Nişanlarını, Kodeks Kayıtlarını, Madalyaları ve Kurdeleleri kazanabilirsiniz.





PAYLAŞ