Battle Royale Oyunlarına Rakip Tetris Royale - Haberler - indir.com

Battle Royale Oyunlarına Rakip Tetris Royale

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-01 16:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Battle Royale çılgınlığına bir yeni oyun daha katılmaya hazırlanıyor. Son dönemde Battle Royale olarak piyasada PUBG ve Fortnite gibi oyunlar yaygın olmaya devam ederken, şimdi ise mobil platforma Tetris Royale oyunu yetişmeye çalışıyor. Bir dönemin en efsane oyunlarından birisi olan Tetris, yenilenerek yepyeni yapısı ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Battle Royale oyunlarının yükselerek ilerleyen popülerliğinden sonra şimdi ise klasik oyunlardan birisi yenilenmiş yapısı ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. Oyun dünyasında Fortnite, PUBG ve Apex Legends gibi oyunlar popülerliğini sürdürürken bu alanda rakip olan şirketlerin sayısı da artmaya devam ediyor.

Tetris, Battle Royale Pazarına Giriyor

Lise Öğrencisinin Geliştirdiği Tetris Runner Oyunu Destek Bekliyor!Lise Öğrencisinin Geliştirdiği Tetris Runner Oyunu Destek Bekliyor!

Şimdi ise Tetris oyununun bu yeni versiyonunda 100 kişi aynı harita üzerinde oyuna girecek ve sadece 1 kişi kazanan olacak. Geçtiğimiz yılın başında piyasaya giren Tetris 99 adlı oyun hem saldırı hem de benzer yapıya sahip olmasına karşılık sadece Nintendo Switch platformunda olduğu için kısıtlı bir kullanıcı kitlesine sahip olmuştu. Bu yeni Battle Royale yapılı Tetris, klasik tetris yapısında bir oyun olacak. Havadan düşen yapboz parçalarını birleştirme işlemi ile ortadan kalkan parçalar ile beraber en yüksek puan toplanmaya çalışılacak. Ancak oyunda 100 kişi rekabetçi mod ile mücadele edecek ve oyuncular ayrıca günlük görevleri tamamlayarak ödüller kazanacaklar.

Şirket bu oyundaki kararını PUBG ve Fortnite gibi oyunların trendlerini takip ederek geliştirmiş durumda. Oyun hakkında henüz görsel paylaşım yapılmazken oyunun iOS ve Android platformlarda yer alması bekleniyor.


Dünyaca ünlü tetris oyununda şampiyon belli olduDünyaca ünlü tetris oyununda şampiyon belli oldu

PAYLAŞ