Battle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi Azalıyor - Haberler - indir.com

Battle Royale Oyunların En Yenisi Apex Legends'e İlgi Azalıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 10:47:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Battle royale piyasasına bir anda giriş yapan ve yakaladığı ivmeyle diğer oyunların dengesini bozan Apex Legends, yakaladığı ivmeyi kaybetti!

Battle Royale modundaki oyun ilk çıktığı andan itibaren ilk ayında 50 milyon oyuncu rakamına ulaşmışken kazandığı bu hızlı ivmeyi, hızlı bir şekilde kaybetti. Twitch ve diğer platformlarda izlenme oranı en başta olan Apex Legends'a ilgi buralarda da düştü.

Apex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyorApex Legends'in 1. sezonu bugün başlıyor

İvmesini yakaladığı ilk aylarda en aktif zamanında anlık 350 bin izlenme sayısına ulaşırken, Twitch yayıncıları bu hafta o yüksek rakamlardan bir anda 30 bin izlenme sayısına geriledi. Haftalık 40 milyon toplam izlenme saati barındıran Apex Legends şu anda 10 milyon saat civarına kadar düştü. Google aramalarında da aynı şekilde bu düşüş devam ediyor.

Apex Legends düşüşte!

Yakaladığı ivmeyi kısa süre içerisinde keskin düşüşler daha önce çok fazla yaşanmış olaylar değilken bunun sebebi ünlü yayıncılar olabiliyor. EA, ünlü yayıncılara ciddi miktarda yatırımlar yaparak bu oyunu tanıtarak oynamalarını istiyor. Yapılan reklam yayınlarının bitmesiyle oyunun izlenmesi gibi oynanması da düşebiliyor.

Yayıncılar tarafından gereksiz şişirildiği söylenen Apex Legends, yüksek oyuncu etkileşimine sahip ve ilgi çekici içerikler sunamaması da oyuncuların düşüşüne sebep olan etkenlerden. Başarılı ve farklı bir türde olan Apex Legends güncelliğini ve reklamlarına son vermesiyle düşüşü büyük yaşadı diyebiliriz.


Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!Apex Legends E-Spor takımlarının cazibesi oldu!
Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!
Apex Legends'a yeni güncelleme geliyorApex Legends'a yeni güncelleme geliyor

PAYLAŞ