Baştan tasarlanan yeni Apple Watch Series 4 - Haberler - indir.com

Baştan tasarlanan yeni Apple Watch Series 4

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 17:01:33
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

12 Eylül'de gerçekleştirilen Apple Özel Etkinliği ile yeni Apple ürünleri tanıtılmıştı. Bu ürünler arasında iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR ve Apple Watch Series 4 bulunuyor. Apple için bu Eylül ayı büyük önem taşıyor. Çünkü WWDC'den sonra lansman etkinliğini düzenliyor ve bu etkinlik donanım üzerine oluyor. Yerel saatle dün 20:00'da başlayan Apple Özel Etkinliği, Steve Jobs Theater'da gerçekleşti. Bu etkinlikte iPhone X, XS Max, XR ve Apple Watch Series 4 tanıtıldı.

Baştan tasarlanan Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4, baştan tasarlandı ve yenilendi. Bu sırada eski görünümünü de bozmadı. Donanım ve yazılım taraflarında yeni versiyonlara kavuşan Apple Watch Series 4'ün ekranı %30 oranında büyümüş bulunuyor. Ekranı fiziksel sınırlarına kadar yaklaştırarak bu oran sağlanmış durumda. Apple Watch Series 4'ün kasası daha ince ve küçük bir yapıya sahip. Ayrıca bu ekran üzerinde daha fazla bilgi ve veriye aynı anda ulaşabiliyorsunuz. watchOS 5 ile güçlerini birleştiren bu akıllı saat; iletişim, spor, sağlık, aktivite üzerine inşa edilmiş.

Akıllı Saat Pazarında Apple'ın Rakibi XiaomiAkıllı Saat Pazarında Apple'ın Rakibi Xiaomi

Apple Watch Series 4, yeni ivme ölçer ve jiroskop ile donatıldı. Bu sayede en hassas hareketi bile algılayabiliyor. Apple'ın yaptığı bu yenilikler ile hayatımızın bazı kısımlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. Yeni akıllı saat düşmeyi algılayabiliyor, bu sayede düşme, kayma, kapaklanma gibi farklı vücut hareketlerini algılıyor daha sonra bu duruma göre sağlık sorunu yaşanıyorsa otomatik olarak acil durum kişilerine bilgi iletiyor. Böylece herhangi bir acil durumda, acil durum kişilerine eklediğiniz insanlara bilgi yolluyor. Böylece acil bir durumda kaldığınızda size ulaşılması daha da kolay oluyor. Yenilenen Digital Crown ve iletken yüzey sayesinde elektrokardiyogram raporu verebiliyor.

40mm ve 40mm ebatlara sahip olan bu versiyon %50 daha yüksek sesli hoparlöre sahip. Siri'nin telefon görüşmesi sırasında açılmaması için hoparlörden uzağa koyulmuş bir mikrofona sahip. Tabi Apple Watch Series 4, suya dayanıklı olarak karşımıza geliyor. Daha çok bu akıllı saatin kullanım alanı, aktivite ve spor gibi alanlar. Apple Watch Series 4 tüm koşullar için dayanıklılığını korumak için tasarlanmış.


Apple, sadece Türkiye için zam kararı aldıApple, sadece Türkiye için zam kararı aldı
Apple'ın giriş seviyesi yeni iPhone'unun adı XC olabilirApple'ın giriş seviyesi yeni iPhone'unun adı XC olabilir
Apple Music'ten sevindiren gelişmeApple Music'ten sevindiren gelişme

PAYLAŞ