Basketbol Severler için Yerli iOS Uygulaması Huupz - Haberler - indir.com

Basketbol Severler için Yerli iOS Uygulaması Huupz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bağımsız yazılım geliştiricisi Onur Erdemol tarafından ortaya çıkarılarak bugün iOS platformu için yayınlanan Huupz, yakın çevrenizde bulunan basketbol sahalarıyla ilgili en güncel bilgileri alabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Basketbol oynamayı seven ya da basketbol ile ilgili bir çok konuyu merak eden kullanıcılar için özellikle tavsiye edebileceğimiz uygulama sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun bulunduğunuz çevreye en yakın basketbol sahalarıyla ilgili güncel pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra bir basketbol karşılaşması organize ederken aklınıza takılan 'saha ışıklandırması nasıl?', 'sahada karşılaşma var mı?', 'saha çevresinde park yeri veya kafeterya var mı?' gibi en temel soruların cevaplarını Huupz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Basketbol organizasyonu uygulaması olarak da tanımlayabileceğimiz Huupz'da ayrıca sahalara check-in yapabilir, park yeri ya da ışıklandırma gibi 12 farklı özelliği belirleyerek arama yapabilirsiniz. Facebook hesabınız ile giriş yaparak kullanabileceğiniz uygulama ile arkadaşlarınızla iletişim kurabilir ya da uygulama üzerinde takipleşebilir, basketbol oyununu bildiğiniz oyuncular için puanlama yapabilirsiniz.

Huupz indir

Türkiye ve dünyadan 600'ün üzerinde basketbol sahası bulunan Huupz'da İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ gibi illerimizin yanı sıra Barcelona, Milan, New York ve Dubai gibi kentlerdeki saha listelerine kolaylıkla ulaşabilir ve buralarda bulunan en aktif sahalarla ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak kullanıcıların yeni saha bilgilerini eklemelerine imkan tanıyan ve yanlış bilgiler ile ilgili raporlama yapabilen Huupz'un Android sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanacağı bilgisini de sizlerle paylaşalım. Uygulamayı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS sistemine sahip mobil cihazınıza indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ