Basketbol Arena'ya

Basketbol Arena'ya "Sezon Bileti" özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 20:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Masomo’nun yeni geliştirilen oyunu Basketbol Arena, hem dünyada hem de Türkiye'de mobil oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Masomo bünyesinde yer alan geliştirici ekip, oyunculara her fırsatta yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda ise oyunculara bol bol ödül verecek olan Sezon Bileti özelliği sunuldu. Şöyle ki rekabetin kızışacağını gösteren Kış Sezonu yaklaşık olarak 2 boyunca devam edecek.

Başarılı oyun Kafa Topu 2'nin ardından Miniclip ile ortak bir şekilde hareket eden Masomo ekibi, yaklaşık 2 yıl boyunca üzerinde çalıştığı yeni mobil oyunu Basketbol Arena'yı geçtiğimiz at içerisinde tüm dünyadaki oyunseverler için sundu. Yayınlandığı günden itibaren izle ve kazan, etkinlikler gibi daha birçok çok özelliğe sahip olan Basketbol Arena’da artık Sezon Bileti de bulunuyor. Türkiye'deki tüm oyuncuların beğenisine sunulan Sezon Bileti özelliği ile beraber oyuncular daha fazla altın, elmas, sandık, ifade, ayakkabı, formaya kavuşabilecekler. Aynı amanda hem ülke hem de dünyadaki liglerin üst sıralarına daha hızlı bir şekilde çıkmanız konusunda etkili olacak olan Özel Sezon Bileti'nde oyunculara, özel hareketler, kostümler, emojiler, arma çervesi, 10.000 elmas değerinde ödüller, özel sandıklar ve 2 kat daha hızlı sandık açma imkanı sunuluyor.

Basketbol Arena’da Kış Sezonu avantajları oyuncuları sevindirecek

Her 70 günde bir yenilenen Sezon Bileti özelliği, ilk aşamada Kış Sezonu ile başlıyor. Sezon Bileti özelliği erkanında her birini bir seviye olarak değerlendireceğimiz 34 adım vardır. Oyun boyunca topladığını sezon jetonları ile bu ekranda ilerleme kat ettikçe belirli adımlardaki ödüllere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Oyunda bol bol mücadele kazanarak ya da kazandığınız sandıkların kilidini açarak sahip olacağınız sezon jetonları, Kış Sezonu ekranında sizi bir üst adıma çıkarmak konusunda etkili olacak. Nasıl ki lig yükseldikçe her maçta kazandığınız altın miktarı artıyorsa, aynı şekilde maç başına verilen sezon jetonu miktarı da artacaktır. 

Özel Sezon Bileti satın alacakların dikkat etmesi gereken bir nokta vardır. O da; eğer bileti sezon sonu içerisinde satın alırsanız, sezon boyunca kazandığınız her mücadeleden 2 kat daha fazla sandık kazanma şansı kazanabilirsiniz. Bu sebeple de Kış Sezonu'nda avantajlı bir şekilde ilerlemek isterseniz, sezonun bitmesini beklemeniz gerekir. Burada ek olarak belirtmek gerekirse, ücretli sezon biletinin ücretsiz olan biletten en önemli farkı, 2 kar sandık imkanı sunuyor olmasıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda oynanışa etki etmeyen forma, ayakkabı, smaç ve sahaya giriş animasyonlar gibi çeşitli özellikler sunuyor. 

Sezon Bileti özelliği başka neler sunuyor?

  • Her 70 günde bir yeni sezon başlıyor (Kış Sezonu ile açılış yapıldı),
  • Her sezon 60 gün sürüyor, bu süre zarfında sezon jetonları ile tüm ödülleri toplayabiliyorsunuz,
  • Sezon sonundan itibaren 7 gün boyunca sezon jetonu kazanamıyorsunuz, ancak Sezon Bileti satın alarak tüm ödülleri tek sefede toplayabilirsiniz.

Burada tekrar değinmek gerekirse; eğer Sezon Bileti'ni sezonun ilk günlerinde satın alırsanız, sezon sürecinde yani 60 gün boyunca oynadığınız tüm maçlardan 2 kat daha fazla sandık kazanma şansını elde edebilirsiniz. Bu sandıklar oyun için daha hızlı bir şekilde ilerlemenizi ve kısa sürede de en iyiler arasında yer almanızı kolaylaştıracak. 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ