Başarsoft'tan Ücretsiz Mobil Navigasyon: Başar Trafik - Haberler - indir.com

Başarsoft'tan Ücretsiz Mobil Navigasyon: Başar Trafik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın Türkiye haritalarını oluşturan Başarsoft, sürücülerin bulundukları şehirdeki trafik durum bilgisini anlık olarak görebilmelerini sağlayan "Başar Trafik" uygulamasını Android ve iOS platformları üzerinden kullanıcılarına sundu.

Sürücülerin akıllı telefonlarına anlık bildirimlerde bulunarak trafiğin yoğunluğunu, yol çalışması, radar noktaları ve kazalar gibi gelişmelerden haberdar olmalarını sağlayan uygulama ücretsiz olarak App Store ve Google Play Store mağazalarında yerini almış durumda. Kullanım kolaylığı yönünden sade bir arayüz tasarımına sahip olan uygulama da kişiler favori noktalarını ekleyip sonrasında sesli arama ile ulaşabilmekle beraber, BaşarTrafik gidilen güzergah ile ilgili önemli bilgileri kullanıcıyı sesli ya da titreşim bildirimler ile uyarabiliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi önemli şehirlerin yanı sıra Türkiye'de bulunan tüm şehirlere ait trafik durum bilgisini de kullanıcıları ile paylaşan uygulamada gerçek zamanlı olarak kullanıcılar, bulundukları şehirdeki trafik yoğunluklarını öğrenebilecekleri gibi aynı zamanda kaza noktaları, radar noktaları, arızalı araç bildirimi gibi özelliklerden de faydalanabilecekler. Ayrıca kullanıcılar uygulama üzerinden gerçekleştirecekleri üye kaydı ile de yol, polis ve eds gibi kontrol noktası durum bilgilerini de diğer kullanıcılar ile paylaşabilmektedirler.

Uygulama için hazırlanan Başar Trafik Tanıtım Videosunu aşağıda bulabileceğiniz gibi iOS ve Android sistemler için geliştirilmiş olan uygulamayı yine aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. 

Dipnot: Başar Trafik tüm harita ve trafik bilgilerini Başarsoft'un kendisine ait çevrim içi servislerinden almakla beraber trafik bilgisi oluşturmada veri kaynağı olarak Türkiye genelinde 300 binden fazla araçta bulunan özel vericilerden ve mobil bilgisayarlar üzerinden gelen anlık bilgileri kullanmaktadır. Uygulamayı cihazınızda açık bir şekilde tuttuğunuz süre boyunca veri toplama merkezine konum ve hız bilgilerinizi ileterek, bu bilgiler sayesinde trafik durumunun belirlenmesini sağlamaktadır.




İlgili uygulamalar

Başar Trafik Kullanım Kılavuzu


PAYLAŞ