Başarıdan Başarıya Koşturan Alarm Uygulaması: HabitClock - Haberler - indir.com

Başarıdan Başarıya Koşturan Alarm Uygulaması: HabitClock

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Uygulama mağazalarında daima popüler bir yere sahip olan alarm uygulamaları mobil uygulama dünyasının büyümesi ile birlikte farklı özellikler ve amaçlarla karşımıza çıkmaktadır. HabitClock uygulaması da bunlardan sadece birisi.

Useful İş Geliştirme Ajansı tarafından ortaya çıkarılan HabitClock, kullanıcılara alışkanlık kazandırma amacı taşıyan bir alarm ve saat uygulamasıdır. Apple App Store'da ücretsiz olarak yayınlanan uygulamanın yaratıcısı ekip ''Her sabah rutin faaliyetlerde bulunan insanların hayatta daha başarılı oldukları'' düşüncesinden yola çıkarak uygulamayı tasarladıklarını belirtiyor.

HabitClock indir

Facebook ve Twitter hesabınızla giriş yapabileceğiniz gibi kendi içerisinde üyelik hesabı açabilmenize de olanak sağlayan HabitClock şu an için sadece iPhone telefonlarda kullanılabilmekle beraber uygulama içerisinde kuracağınız alarm çaldıktan sonra ya da kendiniz her sabah uyandığınızda uygulamayı çalıştırarak daha önceden belirlediğiniz 'alışkanlıklar' listenizi ekranda görebilir ve alarmı kapattıktan sonra yerine getirdiğiniz alışkanlıklarınızı 'yaptım' olarak işaretleyerek, uygulamada otomatik olarak çalışan kronometre ile de alışkanlıklarınızın arasında geçen süreyi hesaplayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama gelir modeli olarak da uygulama içi satın alma seçeneğini sizlere sunmaktadır. Veri analizi üzerine kurulu olan bir gelir modelini benimseyen HabitClock ile geçmişe dönük olarak girdiğiniz alışkanlıklarınızın hangi sırayla ve ne kadar sürede yaptığınızı öğrenmek için aylık 1.99 Usd ile yıllık 5.99 Usd ücret ödemeniz gerekiyor.

Eğer sizde hayatta başarılı olmak ve sabah alışkanlıklarınızı belirleyerek rutin bir sabah aktivitesi yaşamak istiyorsanız HabitClock uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ