Balon Patlatma Oyunu Bubble Blaze (Video) - Haberler - indir.com

Balon Patlatma Oyunu Bubble Blaze (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformlar için yayınlanan ve oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunu olan Bubble Blaze, farklı tasarıma sahip bölümleri ve oyun içi sesleri ile adeta bağımlısı olacağınız bir beceri oyunudur.

Diğer balon patlatma oyunlarındaki mantık ile aynı oynanışa sahip oyundaki amacınız; aynı renkteki en az 3 balonu bir araya getirerek patlatmak ve bölümleri geçmek olacak. Son derece etkileyici grafiklere ve ses efektlerine sahip olan Bubble Blaze'de her geçtiğiniz bölüm sonrasında daha yüksek puan sizi beklemektedir. Ayrıca arkadaşlarınız ile de rekabet edebileceğiniz oyunda daha fazla puan elde edebilmeniz için ardı arkasına kombolar yaparak balonları çoklu bir şekilde patlatabilirsiniz.

Bubble Blaze indir

Puanlarınızla satın alacağınız ekstra güçlendirici ve yetenekleri kullanarak da zorlandığınız bölümleri rahatlıkla geçebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınıza yükleyebileceğiniz Bubble Blaze'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Bubble Blaze Tanıtım Videosu


PAYLAŞ