Bağımlısı Olacağınız 7 Harika Platform Oyunu - Haberler - indir.com

Bağımlısı Olacağınız 7 Harika Platform Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-16 20:08:01
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Mobil oyuncular için, uygulama mağazalarında birçok seçenek bulunuyor. Eğer bu seçenekler arasında, dikkatinizi çeken yapımlar platform oyunlarıysa, önerebileceğimiz 7 platform oyunu şu şekilde;

Magic Rampage: Aksiyon oyunu Magic Rampage'te eşya toplayarak oyunda ilerleme kaydediyorsunuz. Topladığınız eşyalarla, dilerseniz karakterinizin kıyafetlerinde değişiklikler yapabiliyorsunuz. Gizli alanları keşfederek, oyunda normalde alamayacağınız eşyaları satın almak için, ganimetlerinizi bu alanlarda satabilirsiniz. Ayrıca oyunda hakim olan Orta Çağ teması dikkat çekiyor.

 

LIMBO: Limbo adlı mobil yapım, maceracılar için tercih edilebilecek oyunlar arasında. Oyunda, bir çocuk kaybolan kardeşini arıyor ve bu zorlu yolda, oyuncular çocuğa yardım etmeye çalışıyor. Oyunu açtığınızda, hikaye size diyalogsuz fakat etkileyici bir dille anlatılıyor. Aynı zamanda oyun korkutucu ve rahatsız edici görüntüler de içeriyor.

 

Jetpack Joyride: Limbo'dan sonra tercihinizin daha eğlenceli ve renkli bir oyun olduğuna karar verdiyseniz, Jetpack Joyride'ı seçebilirsiniz. Oyunda topladığınız altınlarla, karakterinizi değiştirebiliyor ve daha güçlü malzemeler alabiliyorsunuz. Sonsuz konulu oyunları sevenlerin, vakit geçirebileceği bir yapım olan Jetpack Joyride, en popüler platform oyunlarından birisidir.

 

Monster Dash: Koşu oyunları sevenlerin tercih edebileceği bir diğer mobil yapım, Monster Dash. Oyunda Barry Steakfries adlı karakteri kontrol ediyorsunuz. Amacınız, yaratıkları yok ederek en uzun mesafeyi koşabilmek. Kazandığınız elmaslarla, oyun içerisinde eşya satın alabiliyorsunuz.

 

 

Dan the Man: Action Platformer: Arcade tarzının örneği olan Dan the Man: Action Platformer, 90'lar tarzını da oyunculara hatırlatabilir. Eğlenceli yapısı ve renkli grafikleriyle, oyuncuların düşmanlardan kaçmak yerine, onlara daha fazla yaklaşmasını istiyor.

 

 

Mars: Mars: Mars: Mars oyunu, diğer platform oyunlarına göre teknik anlamda daha fazla ön plana çıkıyor. Oyunda dumanla çalışan bir roket bulunuyor ve roket yakıt doldurma platformları arasında geziniyor.

 

 

Super Mario Run: Mobil oyunlar arasında en popüler koşu oyunlarından biri olan Super Mario Run, oyuncuları eğlenceli bir dünyanın içine çekiyor. Oyunun tüm bölümlerini açmak için gerçek para ile ödeme yapmak gerekiyor. Buna rağmen en çok indirilen mobil platform oyunlarından biri olarak biliniyor.





PAYLAŞ